torsdag 5. mai 2016

Dyreputer

Mange fine dyreputer I butikken nå. Det er over år siden ekteparet Bruce og Deborah Michel startet Mi. Design Works, kjent for sitt eksklusive design.


Ved å bruke gamle materialer skapes en miljøvennlig. Ingrid Riddervold Design fokuserer på gjenbruk og nostalgi gjennom håndlagd brukskunst.

I påska har nye vesner dukket opp her! Det startet med en litt mindre versjon av reveputene mine, også kom katt, bjørn og ugler også. Det er populært med dyreputer for tiden, en trend jeg syns er superfin! Fra søte katter til de søteste kaniner, finner disse små gutta (og noen store gutter) bare hverandre trøstende og komfortable.


Klesdesigner Mari Melilot kjøpte. Mari og familien bodde i en ettroms leilighet i Oslo – helt til småbruket hun hadde drømt om hele livet, dukket opp på Finn. Har du noen gang noe bedre enn disse dyreputer ?

Og trolljenta og trollgutten står der. Vi inviterer til alternativ julehandel hos Grafill i R2 lørdag 8. Jeg mener bare se på dem! Ugla er jo der fra før.


De er perfekte på alle glatte flater, som f. Alle trenger en pute kompis en gang imellom, og disse dyrene er ikke noe unntak. Vi har fått inn antiskli sokker fra SlipStop for både voksne og barn. Med dyreputer på plass, og fargede lys i peisen og latte i koppen på den blågråe benken, er vi klare for høsten her inne. Men nå, Oslo for jobb,. Grafills julemarked er en unik mulighet til å finne spesielle og særegne julegaver fra våre fagområder.


Her vil du få mulighet til å se og kjøpe unike. Caps med dyreputer av dyr. Størrelsene i centimeter er angitt for referansen, og svarer til pressen med tillatelsen 3dpi.


Kjøpte filer leveres i JPEG-format.

Boken gir en detaljert innføring i kurvfletting. Alltid være seriøs er en tung byrde. Derfor, i løpet av en ferie eller en fest, er det bedre å bli lurt og muntre deg selv og andre.

Ekornputen fra kremmerhuset. Puten med Parson Russel Terrieren på har jeg bestilt på Bagsnatcher. Denne uken er alle plasttepper på tilbu frem til og med søndag! Dyreputer også selvsagt.


Hunden er vår Nemo som forsvant for år siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg