torsdag 12. mai 2016

Rullesparkel

Legg på rullesparkel på nytt, på samme måte som tidligere. Begynn med bredsparkling ved kantene. Og arbeid over veggen med den bredere bredsparkelen. Glatt overflaten der det trengs.


Du behøver ikke være redd om det finnes små ujevnheter igjen på den sparklede veggen, de kan lett slipes ned med et finkornet slipepapir. Hvor kjøpe Jotun rullesparkel.

Søk på forhandlernavn. Tilhørende produkter. Andre produkter til forarbeid no. Se videoen hvor vi viser hvor effektiv sparkling med rulle kan være. Det er kanskje raskere for en amatør å bruke denne teknikken, men det er ikke sikkert man søler noe mindre, smiler han lurt.


Også egnet for ilegging av papirremse. Brukerveiledning: Underlaget skal være fast, tørt og rent. Egnet verktøy er rulle og forlengningsskaft. Bruk øyebeskyttelse under sliping.

Lettanvendelig og lettslipt sparkel med spesiell konsistens som gjør det enkelt og raskt å applisere ettersom det kan strykes med en malerrull. Hard Heads rullesparkel er en vannbasert, finkornet håndsparkel for bredsparkling, samtidig som den har en meget god fylleevne og kan anvendes som en allroundsparkel til innendørs bruk. Rullesparkel ltr Jotun 36- per spa Kjøp. Lett og raskt med rullesparkel.


Skulle du gjerne hatt en slett fin vegg, men gruer for jobben med å helsparkel. Da kan rulle sparkel være løsningen. Jevner underlaget og forenkler arbeidsprosessen.


Lettsparkel for påføring med rull. Metoden gir deg et deilig jevnt lag sparkelmasse å jobbe me og hvis du har forberedt veggen grundig, kan du enkelt få en flott og glatt vegg. Første skritt er å sørge for at veggen er plan, ren og klar for jobben. Hehe, har prøvd meg på jotun sin rullesparkel selv etter å ha sett videoen til Jotun.


Kan vel innrømme at han på filmen var hakket bedre enn meg på sparkling. Påføring er ikke så lett som man skulle tro, glatting var også noe jeg brukte en del tid på å få sånn noenlunde. Men sliping er ganske greit og relativt fort gjort.


Vær nøye med sparklingen. Et grundig forarbeide er en forutsetning for et bra resultat. Og sørg for å ha de riktige redskapene når du. Sparkling er derfor viktig.


Merket rullen rullet litt lettere og var nok litt enklere å jobbe me men alt i alt var det ikke veldig stor forskjell.

Skjønner godt dem som går for rehab gips, men her var det et dårlig alternativ pga takhøyde på 3cm. Så starter den virkelige jobben. Jotuns Slett Vegg er en tynn duk som festes etter to omganger med rullesparkel som jevner ut underlaget.


De kommer også i litt forskjellig utforming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg