tirsdag 10. mai 2016

Flaske lys

Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår. Gode produkter på tilbud. Skjønnhetsprodukter på nett. VIP flaske LED lys Stickers tilbyr en virkelig godt lys. Ideelt for å fremme sprit, champagne eller vin i barer, restauranter og klubber, denne LED klistremerke.


SOMA FLASKE LYS ROSA.

Soma drikkeflaske i glass med bambus-kork og silikontrekk. Bytt ut plastflaska med denne supertrendy og miljøvennlige. Ledslynge med led lys for flaske. Dekorativ og sikker pynt til hjemmet.


Eventuell glassflaske selges separat. Når man blåser ut et lys , er det en fordel å blåse gjennom en tommel for da spruter det ikke varm stearin. Når du blåser direkte kan luftstrømmen trekke med seg stearinen utover bordduken. Risikoen for sprut er mindre når du blåser mot en tommel, for da virvler luftstrømmen bak tommelen.


Skru på lampen, og sett den i flasken.

Det strømmer lys ut av glasset, og du har plutselig fått en kjempekoselig, ny lyskilde. Lampen er dessuten oppladbar: Når den er tom for energi, skrur du bare av korkdelen og plugger inn lampen i en USB-port. På bare en time er lampen på ny klar til å kaste lys over omgivelsene. Flaskelampen gør dine tomme, trætte flasker til smarte, dekorative lysspredere. Foroven ser den ud som en helt almindelig korkprop, men bunden indeholder en LED-pære.


Lyset strømmer ud gennem glasset, og du har pludselig fået en ny, superhyggelig lyskilde. Lys sirup på flaske er en flytende Lys Sirup. Det er klassisk basissirup med en fin og lys farge med en karamellaktig smak, perfekt til baking og konditorvarer. Den lyse sirupen gir en smak av både salt og syrlig karamell som passer perfekt til brø kaker, desserter, godteri og som topping på både is og frukt. Ideel til at fremme spiritus, champagne eller vin i barer, restauranter og klubber, denne LED mærkat gør hele flaske gløder.


Lamper og belysning til hele boligen. Uansett om det gjelder belysning inne eller ute så har du ved ditt valg av lamper store muligheter til å påvirke. Når du senker flaska ned over lyset , blir lufta i flaska varmet opp. Den utvider seg så det blir mindre luft i flaska.


Egget tetter igjen åpningen og lyset slokner av mangel av på oksygen. Så blir lufta fort kaldere igjen og trekker seg sammen. Da blir det mindre lufttrykk inne i flaska , og lufta utafor presser egget inn.


Håndvaskes eller plasseres.

Fri frakt (over 6kr) dagers åpent kjøp! Kul vannflaske med kork i rustfritt stål. Helt fri for BPA, tungmetaller og phthalater. Flasken er bruddsikker og lukt- og smaksnøytral. Kan gå i oppvaskmaskin.


RTA - Vinstativ til flasker , lys furu. RTA - Vinstativ til flasker , lys furu. RTA - Vinstativ til flasker , lys furu. Små flasker er dekorert med en liten silkesløyfe hver. Du kan fylle dem med godteri eller en liten gave til dine gjester.


Denne store baby tåteflasken er en perfekt dekorasjon på en baby shower eller dåp. Praktisk drikkeflaske i et annerledes og lekent design. Flaske 35l, Sowden i lys rosa, fra Hay.


Du kan bruke lyset slik det er nå, eller pynte det med litt annen pynt som f. Størst utvalg - nettbutikk med hele sortimentet vårt. Matbokser i plast produsert i Norge, metallbokser, drikkeflasker, termoser, sengetøy til barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg