tirsdag 10. mai 2016

Juleplatter verdi

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Vis mer - De ville du jo ikke hatt, sier en kilde i en annen antikvitetsbutikk vi var innom på vår runde i Oslo sentrum. Samtalen var kommet inn på uselgelige bruktgjenstander, og jeg hadde nevnt juleplatter.


Det er mest her i fjorden folk har samlet på juleplatter fra PP. Når jeg kommer til Oslo, er det mest juleplatter fra Bing og Grøndahl og andre produsenter, legger han til. PP lager fortsatt juleplatte, kan butikksjef Helena Teigen fortelle. Svarene er, at juleplatter fra Royal Copenhagen ikke er giftige og at man uden problemer kan spise af dem, så har du gamle juleplatter , så kan de uden problem bruges som sildetallerkner eller til ris a la mande. Man kan således sagtens spise af juleplatter , hvis det er de danske blåmalede platter med underglasurs dekoration.


Verdi , kongelig dansk porselen. Forumet for samlere av keramikk, porselen, krystall,. Det er juleplatter fra kongelig dansk porselen med ulike motiver. Helt feilfrie og strøkne. Laget med oppheng for vegg (se bilde).


Nydelige og unike julemotiver. Samlingen selges kun komplett. Hver porselensplate har vakre vinter-scene eller bibelske motiv og har en verdi på 3kr. Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood for.


Her finner du spennende julegaver, lekker julepynt og alt til borddekkingen! Mer snurrepipperier enn andre bruktbutikker og antikkbutikker. Kjøp og selg finske Arabia porselen produkter på QXL. For få år siden hadde jeg esker fulle.


Porsgrunn juleplatter fra Kr. Alle platter er i fin stand og intakte. Prisen i alt for de platter er 9kr. Bjørn Wiinblad har med stor success forsøgt at indfange julesalmernes stemning i sine juleplatter. Den første platte i denne serie er inspireret af Glade Jul Dejlige Jul med tekst af B. Ingemann og musik af C. Mens barn og barnebarn ikke ser verdien i en solid tallerkenrekke med juleplatter.


Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Rosenthal studio-line, Bjørn Wiinbla store juleplatter i glas med sort plasticbaggrund. Måler 2x 2cm. De er signert på motivet LO og stemplet svenske kroner S 925.


Dia20cm Vet noen hvem som har laget disse? Hva er i verdi på slike? Sending gjøres på billigste måte, men pakker med verdi over kr. Flere gjenstander samlet gir lavere porto pr.


Privat oppgjør betyr at jeg sender deg en mail med info om kontonummer eller Vipps. Varen blir sendt straks beløpet er registrert på konto. Stort udvalg af køkkenudstyr, stel, bestik og el-artikler.


Fri fragt ved køb over 4kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg