fredag 6. mai 2016

Tavlefolie

Dette er en selvklebende tavlefolie som finnes i grønn og sort. Ideell for daglige endringer som menyer i barer og restauranter. Fra kontorer til barnerom, slette overflater kan gjøres skrivbare med vanlig kritt. SELVKLEBENDE TAVLEFOLIE er perfekt til barnerommet eller til å skrive en samlet handleliste på kjøkkenet.


Den henges enkelt opp der du ønsker, da det kommer med ferdig lim på baksiden.

Selvklebende folie i metermål, best kvalitet for lavest mulig pris. Folie i den lengden du ønsker. Sandblåst-, whiteboard-, magnet-, tavle-, carbon - til alle formål. Svart tavlefolie (blackboard), brukes med kritt.


Bredde 25m Avrullingskostnad kr, tilkommer ved kjøp av 3m eller mindre. Vi tilbyr et bredt sortiment innen Lerret på nett. Genial tavle til vegg eller dør. Festes på et glatt underlag.

Skriv beskjeder eller annen info direkte på døren eller veggen med kritt. Eller hva med en tavle på skapet eller sengegavlen, der barna kan. Maleredskaper, lim, lakk og kontorartikler. Hvis utvalget av verktøy er i orden, er du nesten sikker på et godt resultat.


Derfor er det ikke det du skal mangle når. Den kommer på rull i meter lengde og bredde meter. Kritt er det også med i pakken.


Norsk ledende distributør til skilt og dekor bransjen, med salg av maskiner, software, rekvisita og display. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl.


Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Det er en beskyttende film på baksiden. Fjern den og kleb foliet direkte på en tørr og renset overflate. Kun kreativitet setter grenser: - Tegnevegg til barnerommet. Hvem har med kake i denne uken?


Tavle til familiens kalender. VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen.

Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn. Alltid oppdaterte nettpriser i butikk! Betal enkelt med vips. Flott designelement som samtidig har en praktisk funksjon som huskeliste og planlegger montert på kjøkken vegg, eller dør.


Limet er konstruert slik at det herder ikke før etter noen timer slik at du har god tid til å sette kontaktpapiret på en glatt overflate. Noe av det nyeste er tavlefolie , og kanskje redningen til allerede overfylte kjøleskapsdører. Det eneste du trenger er et stykke med tavlefolie og en saks. Klipp et passelig stykke og kleb det fast. Dermed har du ny kjøleskapsdør på null komma ingenting, og det er bare å finne fram krittet.


Ved hjælp af tavlefolie kan du nemt, udskifte dine tekster dagligt, og er derfor en oplagt løsning, til blandt andet menuer i barer og restauranter. Klik i fanen til venstre, og læs mere om produkternes individuelle anvendelsesmuligheder. Smart, selvklæbende tavlefolie som du kan klæbe op på væggen, skabet, døren eller hvilken overflade du ønsker. Du kan skrive på denne folie med tavlekridt eller tavletusser.


Kridt eller tusch kan viskes ud og fjernes helt med en fugtig klud. Den selvklæbende folie er super nem at montere, og du får et helt skarpt resultat modsat, hvis du fx. Hjemme i køkkenet kan det være en super smart idé at have tavlefolie på f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg