mandag 23. mai 2016

Jotun lady grå

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Industriell grå – en blåaktig grå tone.


Oppleves som kjølig, røff og industriell. Frostet Glass – en grønnaktig grå farge.

En lys gråaktig tone med grønne og blå undertoner. En kjølig blåaktig grå tone. LADY Supreme Finish Tre og Panel. En gulaktig grå tone.


Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Se de nye vakre fargene og bli inspirert til å fargesette hjemmet ditt på en måte som uttrykker din identitet.


Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden.

Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Navnet du bruker her kommer. Skal antagelig ha grått Bodbyn-kjøkken fra Ikea.


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon. En perfekt balanse mellom sorthet og diskret kulørthet.


De gule undertonene i Lys Antikkgrå kan oppleves som litt grønt i noe lys så du bør teste med en prøveboks eller to. Grått er jo lekkert til så mangt, litt avhengig av hvilken nyanse av grått man velger, mener Klæboe Mørkve. Nanna sverger til mørke juvelfarger i 50-tallshuset sitt. Denne kraftfulle fargen er fra det nye fargekartet vårt og gir referanser til høy himmel og åpent hav. Malingen er enda mattere enn før, og skal gi et eksklusivt uttrykk – i tillegg til å være mye mer slitesterk enn tidligere.


Sammen med nylanseringen følger et flunkende nytt fargekart , med vakre farger. Fremstår kølig, rå og industriel. Dette er en svært populær mørkere grå tone.


Farger til både interiør og eksteriør.

Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Jotun Lady Minerals - Green Leaf. For mer inspirasjon og tips, besøk lady. Ytterligere informasjon om LADYs produkter, se jotun. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Vegg, Vegg, Innendørs,. Lady Balance gir deg vakre, matte vegger og godt inneklima. Den vakre, matte overflaten lar fargenes naturlige og harmoniske nyanser komme frem og gir deg rom det er godt å være i. Vegg med varm grå farge og vegg med kald gråfarge. Unngå å benytte den sammen med kalde gråtoner. Velg riktig farge på huset Byggmakker.


Kjøligere grå og blåtoner. Enkelte har stram og moderne arkitektur, kanskje med elementer av betong og stål. Kanskje med beliggenhet blant fjell, hav og svaberg.


Da kan de kjøligere fargetonene fungere godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg