torsdag 26. mai 2016

Brun skokrem

Sjekk ut skokrem brun. Tradisjonell skokrem fra Kiwi - brun. Flytende skokrem for oppfrisking av semsket og nubuck. Gjenoppretter farge og glans samt forhindrer uttørking.


Brun skokrem med svamp fra Silver.

Kremen inneholder bivoks som gir maksimalt beskyttelse og holder læret mykt. Påføres i tynt lag med svampen på tørre sko. Du finner sikkerhetsdatabladet under fanen Dokumenter.


Vokskrem ml - Fast vokskrem - Renser og tilfører skinnet næring og frisker opp fargen. Sort, brun , nøytral, dark tan,. Velkommen til vår nye nettbutikk! Kommer i brun og svart.

Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl. Denne nettsiden bruker cookies. Inneholder en miks av voks og lanolin som både beskytter og gir næring til skinnet.


Rengjør overflaten, påfør skokremen og bruke en skobørste til slutt. Rengjøringen tar bort gammel og overflødig krem fra skoen. Hos XXL finner du riktig skopleie til fjellsko og jaktsko slik at de varer enda lengre. Se vårt utvalg av skopleie og bestill på XXL.


Best på pris og fri retur! EGOskopleie av høy kvalitet designet for å tilføre næring og ivareta dine ridestøvler og andre lærprodukter. Kiwi skokrem gjør sorte lærstøvler blanke og vannavvisende.


Påfør skokrem om kvelden og la tørke over natten. Bruk skokrem i skoens farge – sort skokrem til sorte sko, brun til brune etc. Det neste du trenger er børster, gjerne i hestehår.


Har du både brune og sorte sko, anbefaler jeg å bruke ulike børster for de ulike fargene. Først tar du et godt lag med skokrem på den ene enden av børsten. Pleiemiddel til matt og oljet skinn, spesielt godt til vokset nubuck.

Fra Saphir, produsert av Avel. En skokrem med påstryker som både beskytter og blanker skoen med fett og sverte samtidig, uten etterpolering. Produktdetaljer og spesifikasjoner. Kiwi Classic er en veldig god skokrem som pleier, beskytter og gir skoene glansen tilbake.


Siden skokremen er svart, passer den. Jeg trenger et par 60-tallssko i mørk brun og sliter med å få tak i dette. Skokrem tilpasset svarte skinnsko!


Derimot har jeg et passende par i en mørk auberginaktig farge som jeg ikke bruker lenger, og som hadde passet perfekt - hvis de bare hadde vært brune. Vil det kunne fungere å behandle disse med mørk brun skokrem ? Fargene er jo ikke veldig ulike.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg