tirsdag 3. mai 2016

Markisevask

Vi viser deg hvordan du vasker markisen. For enkel og effektiv rengjøring av markiser, båt- og campingvognkalesjer, sitteputer og andre utendørstekstiler. Høykonsentrert og biologisk nedbrytbar.


Ren Service hjelper borettslag i Oslo og omegn med markisevask og rengjøring av persienner. Så gir vi deg et godt tilbud på rengjøring og regelmessig vedlikehold av markiser og persienner.

Vårt tilbud inkluderer impregnering for å sikre det beste resultatet! Gratis levering ved kjøp over kr 2. Rengjøring av markiser Slik tar du best vare på markisene. Vi hjelper deg med anbud på markisevask. Markisevask unike treff Rein Tek AS. Korrekt utført renhold for persienner, lameller, gardiner, skjermer og markiser er aller først krevende.


Det er tungt og tidskrevende om man ikke besitter riktig utstyr for jobben.

Eksperter på markisevask , persiennevask og vask av solskjerming. Personlige vernetiltak, verneutstyr og prosedyrer ved nødsituasjoner Bring personer i sikkerhet. Ta på beskyttelsesdrakt.


Afhentning og levering i hele Danmark - 1Kr. Hold ubeskyttede personer borte. Det finnes en rekke produkter som egner seg for markisevask og markiseimpregnering.


Kristoffer Amundsen fra IBG forteller at rensen fjerner fett, sot, alger og mugg. Trykk for å vise flere Ingen flere treff å vise. Vi har kapasitet til å påta oss flere renholdsoppdrag for sameier, borettslag og bygårder i Oslo og Akershus. Vi utfører trappevask i Oslo og Akershus. For oss er ingen jobb for liten og ingen jobb for stor.


Vår prosess starter med en gratis befaring og et uforpliktende tilbud. Etter en lang vinter som sammenrullet, kan markisen være et sørgelig syn i solen. En lettbrukt markisevask som selv doserer riktig, kan redde mange! Et meget effektivt produkt for rengjøring av de fleste tekstile materialer som f.

Tapet, maling, gulvbelegg, bil og båt er våre ekspertområder på Malerstua. Vi fører Norges ledende produsenter, som Jotun, Nordsjø, Tjæralin og Gjøco. Registrert Dato: Fredag 28.


Vi ønsker å få vår markise vasket. Byggmakker har smarte, funksjonelle og kvalitetsmessig rengjøringsprodukter som tar vare på hjemmet ditt og gjør det enklere og mer effektivt å holde det rent. Ta kontakt for mer informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg