onsdag 4. mai 2016

Sjakkbrett trondheim

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Riktig sjakkutstyr til beste pris. Profesjonell digital sjakklokke.

Gjør spillet enda mer interessent. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Lenke til påmelding og mer informasjon om turneringen finner du her. De fleste varer sendes etter èn virkedag.


Et pent sjakkbrett i internasjonal turneringsstørrelse til en rimelig pris i forhold til kvaliteten. De mørke feltene og kanten rundt brettet er mahogny, de hvite feltene ahorn. Brettstørrelse cm.


Vi er helt tomme for sjakkbrett.

Vanligvis går det ett sjakkbrett i halvåret, så det er en veldig stor økning. Vi hører stadig at kundene sier at sjakk er så in, alle spiller sjakk, forteller hun. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel.


Knut Brokstad Minneturnering 22. Grøntvedt legg for ordens skuld til at han kjenner til at det i utlandet har vore spelt sjakk på større sjakkbrett enn det i Brekstad no i helga. Trondheim Sjakkforenings offisielle hjemmeside. Norges største bokhandel. Kjøp bøker, spill, leker, kontorvarer og hjemmeelektronikk på ark.


Spill sjakk på Chess. Levering rett hjem eller klikk og hent i din ARK-butikk. Norsk nettbutikk som spesialiserer seg på sjakkbrett og brikker. Innehaver: Øystein Brekke.


Klikk her for å se utvalget vårt. Australske Lidums Australian Young Masters ble spilt i Adelaide fra 7.

Festivalen besto av en lukket IM-gruppe og to åpne turneringer. Prøv FINN levert, fra kr 75. Norges største leketøykjede! Sjakkbrett med metallbrikker 4kr.


Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg