mandag 16. mai 2016

Koselig uterom

Vi gir deg gode råd og veiledning slik at du lykkes med å møblere ditt uterom! Velkommen til oss i det grønne. Finn ditt hagesenter her!


Uterom laget for mangeårig glede Med et uterom fra Byggmax vil du få det koselig i all slags vær og vind. Alle delene er produsert i kvalitetsmaterialer som vil sikre mangeårig glede. Dersom du kjøper en komplett hagestue som er ubehandlet, må denne behandles som alt annet treverk.

Grunn- og toppbehandling får du enkelt tak i her hos. Lag et deilig uterom med planter, myke tekstiler og vakre detaljer. Med disse tipsene får du maks kos på terrassen din i. Lag et koselig uterom og dekk opp til sommerfest eller grillmiddag med familie og venner! En plastduk eller voksduk er enkel å holde ren og skaper et fint uttrykk og løfter uteplassen din.


Se vårt store utvalg og finn dine fargerike favoritter! Men hva kan man gjøre for å skape et koselig uterom som man virkelig har lyst til å være i? I dag deler jeg mine beste tips, som kan hjelpe deg til å skape den gode stemningen på en enkel måte. Velg hagemøbler du kan ha glede av lenge.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Her har vi glasset inne en veranda på Farstad som allerede hadde overbygd tak. Dette ble et veldig lunt og koselig uterom som er mye i bruk!


Skyvedørene går innenfor rekkverket. Få den ultimate sommerfølelsen med utepynt og dekor til hagen eller terrassen. Hos oss finner du alt fra krukker, potter til figurer, kunst og keramikk.


Løft uteplassen til en koselig oase med sommerlig uttrykk - se vårt store utvalg! Nettopp derfor utmerket Tina seg tidlig. Hun har brukt billige, standardimpregnerte materialer på en måte som ser stilrent og eksklusivt ut. Det skal inspirere andre som også ønsker å bygge et uterom , noe vi føler hun har gjort med sin hage, forteller hun. Til sammen fikk Bergene Holm inn 1søknader til de ulike Inspirasjonsprisene.


På sommeren er det koselig med litt spreke farger utendørs. Og det finnes mange morsomme, rimelige og praktiske plastprodukter i friske farger. En annen mulighet er å finne frem noen gamle saker i skapet, og spraymale i friske farger.


Asjetter fra Rice, kopper fra Clas Ohlson og plastbestikk fra House Doctor. Start med utgangspunktet ditt. Hvor stor plass har du å boltre deg på?


Har du tak over hodet hvis det skulle regne litt? Uterom med overbygg og levegger forlenger sommeren, og den typen løsninger kan gi følelsen av å ha en utestue: – Vi bor i et land med mye vær, så de mest vellykkede uteplassene er ofte de som har en form for overbygg.

Jeg synes det viktig å kunne skape et uterom som er lunt, koselig og som. Det skaper et koselig uttrykk og kan enkelt styles opp med noen. Triksene for en billig og koselig uteplass.


Alt du bør gjøre før du tar i bruk terrasse og uterom. Selv den tristeste hagekrok kan bli et spennende uteområde. Nå vil vi sole oss, spise og ha besøk på balkongen. Vi har utemøbler for en, to eller mange.


Dessuten har vi massevis av smarte oppbevaringsløsninger, treheller, krukker og parasoller. Legg til fine detaljer som tepper, puter og solcellebelysning. Resultatet – et koselig uterom ! Nyt høsten i en koselig utekrok. Omgi deg med funn fra hagen, vakre blomster og stearinlys. Hvis du drømmer om å forlenge sommerfølelsen med et varmt og koselig uterom kan en varmepumpe være løsningen.


Det finnes mange fordeler med å installere en varmepumpe i uteroSommersesongen blir lengre - du kan bruke uterommet fra tidlig om våren til senhøsten. Her er møblene og tipsene som sørger for et koselig uterom. Pinnsvin i hagen er både koselig og nyttig. Er du så heldig å få dyret som gjest, bør du ta godt vare på det.


Skap et koselig uterom som kan benyttes hele året. Blant vårt sortiment finner du hagestuer til verandaen i solid materiale, åttekantede paviljonger for et mer romslig uterom , paviljonger med mulighet for påmontering av vegger med vinduer og dører, samt verandatak og carport til bruk for bil, båt og Jacuzzi, eller kun som et ekstra uterom. Det er da man kommer på at man burde hatt noen nye hagemøbler. Det er koselig å samles foran ilden, og hva er vel mer genialt enn et ildsted som kan flyttes fra sted til sted på terrassen?


Dette ildstedet fra Menu heter Norm Fire Basket og er laget i svart oksidert stål. Med tiden vil stålet oksidere og få en rusten patina, noe som er en planlagt del av designet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg