onsdag 4. mai 2016

Speil og ramme

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Mange forskjellige speil til god pris. Kjøp raskt og enkelt på Ellos. Kombinasjonen blir en fin og helhetlig vegg. Nye kunstnere, kampanje på innramming, nytt nettsted og.


Det søte designet på bildet har et perlemønster som løper langs hele rammen og den finnes både som speil og som ramme til dine bilder. Ettersom du kan målbestille både speil og rammer hos oss kan du enkelt finne modeller som matcher hverandre. Hos oss finner du fagkunnskap og en god porsjon yrkes-stolthet.


Vi hjelper deg med råd og veiledning til å velge riktig ramme , og vi samarbeider med konservator både på papir og maleri om du har bruk for det. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere.

Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov.


Et vakkert speil eller en vakker bilderamme gjør stuen mer stilsikker på et blunk. I vår kolleksjon finner du både gulvspeil og veggspeil i trendy, geometriske fasonger og klassiske stiler. Du kan også velge å vise frem bildene dine i lekre bilderammer av metall. Dekor, speil og bilderammer er en perfekt måte å gjøre rommet lysere på. Stort utvalg av speil , bilder og bilderammer.


Hvor hurtig sendes det? Vi har flere leveranser til terminal hver dag. Når det haster for deg. Ordre klargjøres både på dag og kveld. Da haster det for oss.


I varehusene våre finner du speil til alle rom. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning.

Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse. Du kan for eksempel sette et stort gulvspeil eller veggspeil overfor vinduet og la det fylle rommet med naturlig sollys. Kort fortalt: vi har noe enhver. Speilet er med på å løfte designet på badet ditt.


Rask levering og super service! Se utvalget av våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger. Varene kan du kjøpe enkelt på nett eller gjennom en av våre møbelbutikker! Et veggspeil er selvfølgelig fint å ha når du skal finne dagens antrekk eller rette på sveisen.


Vi i MegaFlis kan tilby et variert utvalg av store speil , små speil , firkantede speil , runde speil , speil med lys og speilskap, slik at du skal kunne finne et som passer ditt behov. En dekorativ gullramme rundt speilet er stilig, og forvandler speilbildet til et fornemt portrett som aldri slutter å overraske den som betrakter det. Det fins også modeller uten ramme , og disse passer godt for de som liker et minimalistisk uttrykk i hjemmet. Svært solid speil med ramme av hvitlakkert MDF.


Veldig moderne, elegant og slitesterkt materiale. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Her hos oss på Trademax vil du finne mange ulike speiler online. Her finner du speil med gull ramme , et rundt speil , et speil med sølv ramme eller hvitt speil.


Så vær kretiv og velg din neste veggspeil fra vårt sortiment. Uansett hva du egentlig er ute etter og når det gjelder speil vil du alltid finne stilige alternativ her hos oss. Rundt speil med metallramme. Vi er i dag fem årsverk i bedriften med mer enn års erfaring fra faget mellom oss. Fra vår forretning og galleri i Bergen tilbyr vi et bredt utvalg av kunst og innramming til private og bedrifter over hele landet.


Glassmesterleverer og monterer de fleste typer speil på mål uten ramme i alle størrelser og fasonger, både til private hjem og forretningsbygg. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig.


Speil og Ramme AS fra , Hordaland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg