mandag 30. mai 2016

Black design lysestaker

Hva skjuler seg bak trenden? Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Lysestaker - Best pris i Norge! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Her finner du lysestaker der du kan bruke både kubbelys, kronelys og telys i, lysestakene finnes i forskjellige design og materiell. Bla deg igjennom side for side med herlig interiør. Black Design har et bredt utvalg av lyslykter, og her finner du garantert noe som faller i smak.


Hvilken lyslykt velger du? Ikke rart om du finner flere favoritter. Tidløse lysestaker som passer både på bordet og på kommoden, og som faktisk kan snus andre veien og brukes med kulelys!


Jeg hadde en gang dilla på Black Design , men nå ligger alt bare i en eske i kjelleren. Har masse lysestaker og rammer i sort smijern, som selges for 1kr pr.

Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. TILBUD - Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og kampanjer på epost. Lysglass Lilla - Black Design Partivarer på nett. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg. Siden den gang har produkutvalget vokst seg fra den klassiske rokokkostil til et moderne uttrykk i ulike metaller. Hos Kid finner du flotte lysestaker i ulike design. Lys opp mørke kvelder og sett ditt preg på hjemmet. Se hele utvalget og kjøp lysestake på Kid.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. I samarbeid med ulike spennende designere vil HAY gi tilgjengelighet til god design av god kvalitet. Her er det en kopp til alle! Hver kopp er dekorert med en bokstav designet av Arne Jacobsen, noe som gjør hver kopp unik.


Merket Georg Jensens hovedoppgave er å holde grunnleggerens ideer videre, men nytolke og forvandle dem til design som er relevant for vår tid. Georg Jensen arbeider med kjente designere som Sigvard Bernadotte, Alfredo Häberli og Constantin Wortman. Nå kommer flotte Ball fra Cooee Design også som lysestake!


De finnes i to størrelser og flere flotte farger som passer perfekt sammen med Ball vasene.

Mix og match dine favorittfarger, vi sender dine yndlinger hjem til deg fra nettbutikken, eller velg å hente i din nærmeste Designforevigbutikk. Det er lite som skaper en så hyggelig atmosfære som levende lys. Bohus tilbyr et bredt utvalg lykter og lysestaker som passer enhver smak.


Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Rask levering og personlig service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg