tirsdag 31. mars 2015

Drygolin ultimat tilbud

Få kontroll over over bedriftens tilbud og avtaleprosesser. GetAccept hjelper deg med å komme i gang allerede i dag. Book din personlige demo her! Så mye mer enn bare e-signering.


Skriv noen ord til oss.

Vi vil gjerne prate med deg! Som det burde fungere. Raskt, trygt og sikkert! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. En utendørs moderne oljemaling med spesielt lang holdbarhet.

DRYGOLIN Ultimat husmaling. Inneholder filmkonserverende middel som motvirker vekst av svertesopper og alger på treoverflaten. Den gir en ekstremt værbestandig beskyttelse mot det tøffe og varierte norske været. Jotuns beste utendørsmaling! Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst.


Spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Suverene påføringsegenskaper. Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag! God utflyt sikrer et jevnt og pent.


På lager i disse byggevarehusene Du. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Extremt værbestandig beskyttelse.


En ny moderne oljedekkbeis. Meget værbestandig beskyttelse. Holder farge og glans lengre og er ekstra effektiv mot svertesopp og alger.

Malingen er enkel å påføre og har gode heftegenskaper. Oljedekkbeisen har meget gode. Ultimat har vesentlig kortere tørketi noe som muliggjør to strøk på samme dag.


Det beste for penslene er å sette dem godt inn med J otun Penselrens for så å skylle dem godt i springen. Beholdning på nett er kun i fargen Hvit. Kontakt ditt varehus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg