fredag 20. mars 2015

Rattrekk skinn

Rabatt for faste kunder. Alle bildeler til lave priser. Du kan slutte å lete! Vi har reservedeler til bilen din. Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom.

Rattrekk i kunstig skinn DIY. Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel. Universalmodell som passer til de fleste rattstørrelser. Alternative produkter.


Stilig, stilrent og slitesterkt rattrekk i lærimitasjon. Gir bedre grep og holder rattet varmere om vinteren og kaldere om sommeren. Hos oss finner du det meste til bilen til meget gunstige priser.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.

Vanligvis lages rattrekk av sklisikre materialer, noe som bidrar til økt komfort for føreren. Ulike typer rattrekk. Produsentene bruker ulike materialer, blant annet følgende: Naturlig skinn : Dette er et elegant og slitesterkt materiale. Et lærprodukt vil fremheve den luksuriøse kupeen til prestisjetunge biler. SKINN - OG LÆRPLEIE Rengjør, mykner opp og beskytter behandlet skinn og skinnimitasjoner som setetrekk, skinnmøbler, saler m. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker!


Tilbehøret bidrar med å skjule spor etter slitasje og andre defekter på rattet, samt beskytter denne innvendige komponenten fra å få slitasjemerker i fremtiden. Passer ratt med diameter fra ca. Sys sammen med medfølgende nåltråd langs innerkanten, så trekket blir sittende godt fast til slutt. Logitech G GDriving Force spillratt Racerrattet er dekket i hykvalitets, hndsydd skinn , slik at det fr et utseende og flelse av et hyytelses racerbilratt og gir deg en.


Tilbehøret kan være laget av ekte eller kunstig skinn , pels, semsket lær, plysj, PVC, mikrofiber eller andre materialer. Det er ikke tillatt, uten. PVC tilbehør er enkle å rengjøre og er motstandsdyktige for høye temperaturer og fukt.


Klikk for større bilde. LOGG INN FOR Å HANDLE. Dersom du har bilseter eller annet bilinteriør som allerede er slitt, kan vi også hjelpe deg.

På vårt verksted i Bergen, farger skinn som er falmet eller misfarget, reparerer smårifter, ødelagte varmetråder og skifter sammensunket skumplast. Dersom noen deler er for slitt til å repareres, kan vi skifte ut den delen. Da har jeg fått begynt å legge på nytt skinn på rattet.


Mottok i dag et sett med skin fra Robertsmarin. Da måtte jeg jo sette i gang med montering med en gang. Har blitt halvferdig, så nå sparer jeg andre halvparten til i morgen.


Er tydeligvis ikke vant til å sy, for her har jeg blitt sår i fingrene. Eksklusivt setetrekk i imitert skinn som holder deg passe varm både vinter og sommer. Designet etter kroppens behov for støtte komfort.


Leveres med trekk til nakkepute. Ellers kan du jo kjøpe en fabrikknytt ratt. Kan jeg aldri tenke meg. Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg