mandag 30. mars 2015

Isfisketelt

Kjøp isfisketelt hos Outnorth. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Se våre anbefalinger på enmannstelt, tomannstelt og familietelt til camping.


Kleven Jakt og Fiske har et stort utvalg innen jakt, fiske og friluftsliv. Nord-norges eneste sportsgrossist!

Min side Kundesenter Kontakt oss Aktivitetskalender Gavekort Ukens fangst Outlet Varemerker Favoritter Nye produkter () Til kassen × Aktiv. Hos XXL finner du et stort utvalg telt og lavvo fra kjente merkevarer som Helsport og Bergans. Vi tilbyr dagers prisløfte og 1dagers åpent kjøp! Wigglers isfisketelt er designet og konstruert med en hensikt, å fiske på isen.


Teltet gir god beskyttelse fra vær og vin og om du skaffer deg en liten varmekilde inne i teltet kan du holde ut selv på de kaldeste vinterdagene. Kommer med 15cm lange skruer som kan festes i isten for å sette fast teltet. Leveres i en praktisk sekk.


Pop-Up isfisketelt , enkelt å sette opp. Dette er et isfisketelt av høy kvalitet.

Det er konstruert med kraftige påler, god lagringsplass i lommer, forsterkede knapper, flyttbare vinduer og YKK-glidelås. Varmer opp lavvu, telt og isfisketelt. Kovea Fireball gir rask og god strålingsvarme.


Et meget god alternativ til mindre lavvuer og telt som er beregnet til fyring, også isfisketelt. Det mesh baserte varmesystemet gir radial varme for camperen. HiKOKI Power Tools Norway AS. Isfi sketelt CUBE Isfi sketeltet for permanent opphold til 2-fi skere, Kan enkelt fl yttes ved behov.


Er du av typen som ikke lar vinteren stoppe fiskesesongen? Teltet er beregnet på isfi ske, men kan også brukes. Vi jobber også med en ny isfiskeslede hvor du kan feste et isfisketelt.


Da kan du dra teltet med deg når du fisker. En ny røyeblink kalt Luftsjå-blinken kommer også før jul. Kjempestort isolert popup isfisketelt på nesten 9mi topp kvalitet som settes opp på et halvt minutt. Vanntetthet på 350mm.


Rovex teleskop med haspelsnelle. Isfisketelt i høyeste kvalitet! Frakt er inkludert i prisen! Vi har lager, utsalgsted og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg