fredag 13. mars 2015

Gesso panduro

Her finner du alt for din skaperlyst. Velkommen inn, gjør et kupp! Panduro Acrylic Medium, til akrylmaling. Gesso – hvit dekkende grunning. Fungerer også til bildeoverføring.

Produsert av upigmentert, klar harpiks, noe som gir en perfekt overflate, men ingen farge. Vil du likevel ha et farget underlag, kan du lage din egen tonede gesso ved å blande den med akrylfarger. Hvis du fortsetter å bruke våre tjenester regner vi med at du godkjenner bruken av cookies. Les mer om cookies og hvordan du kan nekte bruken av disse.


Riktig forarbeide forlenger levetiden til kunstverket ditt. Til preparering av sugende underlag. Gir ekstra god festeevne til maling med olje, gouache og akrylfarger.

The Hunter Wooden Hanger is part of a new series of sculptural coat hangers, in which I have been hunting for clichés, decay, beauty and rawness between. Med et grunnet underlag er det enklere å påføre jevne toner og dekkende flater. Disse kan brukes som grunning før både akryl- og oljemaling. You can’t expect to paint a masterpiece on untreated cloth.


Here’s how to gesso , or prime, a homemade canvas in a hurry. Vokset, flate veiker montert på metallplate til gelelys eller lys av parafinmix støpt i glass eller lignende. Step 2: Mix Mix vigorously. Malepaletten har endret seg.


Vi kommer til ha samme åpnigstider som tilsvarende butikker i Norge, men vi fortsetter med to. Vi fører et stort utvalg av tilbehør til akrylfarger. Alle produkter er av høyeste kvalitet, nøye utvalgt fra flere av verdens ledende leverandører.


Her har du muligheten til å prøve ut en rekke effekter til en lav pris. Bigit har malt tre lag med veggmaling de hadde til overs hjemme og avsluttet med gesso og svamp for litt struktur. Global hobby og kunst AS Hvem er vi? Vi er idag en av Norges ledende distributører for hobby- og kunstnermateriell, med et bredt nettverk av forhandlere over hele.


Malingen, en såkalt Heavy Body, har en tykk konsistens, noe som gjør den lett å arbeide med og effektfull.

De sterke, klare og blanke fargene er lysekte, har høy pigmentering og meget god dekkevne. Denne fåes både i hvit og blank,jeg har brukt hvit. Jeg har vært i lag med min kjære Remi i 5år i dag og fikk i anledning dagen 100flaxlodd formet som et hjerte på sengen. Dylon Håndfarge er også fin. Europris har alt du trenger av interiør og tilbehør til kjøkken, stue, soverom og bad.


Stort utvalg på nett og i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg