mandag 9. mars 2015

Clas ohlson passepartout

Clas ohlson passepartout

Handle på nett eller besøk nærmeste butikk! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Passepartout – beskytter og løfter dine bilder. Bruk syrefri passepartout når du rammer inn portretter og andre bilder. Det gir dem et proft og elegant uttrykk.


Clas ohlson passepartout

Med en passepartout løfter du fram motivet og gjør det mer synlig. Det vanligste er at passepartouten har skrånende kanter for å gi maksimal effekt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp. Varene sendes vanligvis innen 2-dager.


Med unntak av høytider, som f. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Clas gir års garanti. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Gir bildet avstand til glasset - beskytter det mot aldring.


Clas ohlson passepartout

Syrefri kartong - skånsomt mot bildet. Disse har passepartout som passer perfekt til bilder i 50xcm. Jeg liker IKEA sine rammer Lomviken veldig godt, de er tynne og fine, og de kommer med passepartout. För att se information om butiken (adress, öppettider, hemsida och aktuella erbjudanden) klicka på adressen eller på butikens namn. Noen som vet om Nille har Abilderammer i standardsortimentet?


Evt om du har europris eller clas ohlson i nærheten da? Jeg trenger en ramme, ca 40cm x 50cm med glass, og helst med passepartout. Jeg har sett at det finnes noen rammer hvor man kan ting inni, bak. Gikk inn på siden til clas ohlson å der sto det. Trengte ikke nåler ellernoe, de ligger såpass i. Det er enkle aluminiumsrammer som funkar heilt greit, sjølv om produksjonskvaliteten kan vera litt variabel.


Clas ohlson passepartout

Fotorammer – Bilder og rammer – IKEA. Kvalitetsrammene våre har PH-nøytral passepartout , slik at bildene dine ikke blir misfarget med tiden. Olika varor du kan finna här kan till exempel vara verktyg, olika typer av belysning, eller varför inte färgpatroner för din skrivare. Möjligheterna är många.


Sjekk ut Rammer Med Paspatur. En skattkista full med prylar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg