torsdag 19. mars 2015

Primer tørketid

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Bredt utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. På mindre sugende underlag blandes primeren i forholdet del primer til deler vann. På trebaserte underlag brukes produktet i konsentrert form. Det skal ikke legges noe over primeren før denne er overflatetørr, dette gjelder også mellom flere strøk primer.


Mørteltilsetning - Primer - Grunning. Jeg også var i ferd med å resonnere på samme måte som deg at det kunne påføres våt i våt pga det ikke stod noe om tørketid i bruksanvisning - men det er tydeligvis ikke tilfelle. Grunnen til at jeg skal bruk primer før dekorpuss er at jeg har lest meg frem til at det forhindre at rutenettverket til lecablokkene kommer til syne i fuktig vær. VOC) for sparkelmasser og flislim.


Primer tørketid

To-komponent vannbasert epoksyprimer for de fleste typer underlag, før legging av sparkelmasse, keramiske fliser og naturstein. Anti Rust Primer er en effektiv grunning som inneholder zink og som gir et perfekt underlag for overmaling av de fleste typer maling. Den stopper rust og hindrer ny rustdannelse. Den gir i tillegg en jevn overflate som er en fordel der store områder er angrepet av rust. International Gelshield 2Green Epoxy Primer 75l.


Legg til dine favoritter. Autorisert forhandler av kjente merkevarer i hud og hårpleie, sminke og parfyme. Stort utvalg av primer hos Luxplus. Bruksguiden i tabellene er kun retningslinjer. TopGloss må kun brukes på AntiPest.


Primer tørketid

For den eksakte prosessen vennligst benytt Teknisk datablad. Seajet Universal Primer er en 1-komponent alkydbasert universal primer for bruk på skrog og overflater over vannlinjen. Brukes som primer for Seajet Toppstrøk, Seajet Unythane Topplakk og Seajet Glosskeep topplakk.


En primer fungerer som et tynt underlag før foundation – den jevner ut hudtonen, fyller i rynker, reduserer porer, gjør at basen legges lettere på, og holder sminken på plass lenger. Det er viktig å velge en primer basert på hudtypen din, siden mange produkter fungerer som en forlengelse av hudpleie og kan oppfylle ekstra behov, som ved fet eller tørr hud. Primer brukes for å forbedre feste til underlaget, forhindre luft i sparkelen, samt for å minske underlagets sugekraft.


Arbeidsbeskrivelse Underlaget skal være rent og uten løse partikler. Eventuelt slamlag på betong må fjernes. Fliser skal rengjøres og mattes ned med et sandpapir før primer påføres.


Unngå trekk og direkte sollys. Tørketid for primer og bunnstoff Logg inn for å følge dette. Avretting på primer bør skje innen timer.


Primer tørketid

Bruk ikke utendørs om ikke særskilt anvisning fra Weber finnes. Kontakt Weber for anbefaling i aktuelt tilfelle. Den forbedrer bruksegenskapene til mørtelen og sørger for god heft til underlaget. Flytende akrylbasert væske tilsatt gul sporfarge.


Benyttes som primer i fortynnet stand på alle sugende underlag i tørre og fuktige rom og konsentrert på trebaserte underlag i tørre rom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg