tirsdag 24. mars 2015

Fargekart bruntoner

Det er mange som har falt for de nye, brune nyansene denne sesongen – og det er slett ikke rart! Brunt mot hud- og rosanyanser er bare superlekkert! For ikke å snakke om bruntoner mot blått eller blågrønt. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.


Fargekart bruntoner

Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Nina har til enhver tid full oversikt over trender. Hun tryller frem de vakreste fargekombinasjoner og hennes fargeanbefalinger er alltid treffsikre. Sammen med LADY-teamet tar hun frem de vakreste farger og fargekart.


Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre forhandlere! LADY Pure Nature er en helt ny interiørbeis som fargesetter, forskjønner og bevarer det naturlig vakre treverket. En naturlig matt og transparent finish skaper en lun og god atmosfære. Fargene i dette fargekartet strekker seg fra de lyseste sarte nyanser, via varme bruntoner , til sobre og mørke beisfarger. Se fargekart , kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge.


Fargekart bruntoner

Er en varm beige tone. En lys mellomtone som oppleves som lun og varm. En av våre mest solgte farger. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Inspirasjon når du skal male ute.


Jotun har samlet de mest populære og tidløse fargene sine i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. HELT YTTERST MOT VÆRET trenger huset en beis som beskytter og står i mot sol og regn, vind og snø. For ingen ønsker å beise hvert år, selv om jobben er så enkel som mulig med Butinox Oljebeis. Den trenger ingen grunning, kun tørt og rent treverk. Fargene har base i dype, kalde grå- og blånyanser, som Blåis, Industrial Blue og Valmuefrø, men beveger seg også over i bruntoner , som den lune Norwegian Wood.


Vi har tatt utgangspunkt i forskjellige settinger når vi har utviklet dette fargekartet. I høstens fargetema Silent Serenity finner vi to vakre bruntoner. Denne veggen er malt med begge!


Beige var fjorårets hotteste veggfarge. Slik vil Bo Bedre vil at du skal bruke den! Har du grønnskjær i blodårene dine har du en kald hudtype med mye gult i hudfargen, og bør velge varmere farger som honningblondt, nøttefarge, kornblondt og varme bruntoner. Har du mer lilla og blå blodårer har du en varm hudtone, og bør velge kaldere farger som askeblondt og askebrunt. Legg med bilder og du får raskere og bedre svar.


Fargekart bruntoner

Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Har du en varm hudtone med mye rosa og rødt i seg, bør du velge kaldere hårfarger som askeblondt og askebrunt. Her trenger vi Jotun.


Har du gultoner i huden, bør du velge varmere farger som honningblondt, nøttefarge, kornblondt og varme bruntoner for å kompensere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg