torsdag 12. mars 2015

Lakk maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Vi tilbyr alt av maling til innen- og utendørs bruk fra Nordsjö. MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk, kvistlakk og universallakk.

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Kjøp på nett eller i butikk. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Enkelte maling - og lakkprodukter er produkter som består av to komponenter, hvorav ett av stoffene er en herder. Overflatebelegget blir sterkt ved at produktet herder.


Avdampingen av de farligste stoffene skjer under herdingen. I tillegg skjer eksponering ved tørking. Når maling og lakk varmes opp, kan det utvikles farlige kjemiske forbindelser.


Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte.

I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling , olje og hardvoksolje. Forbundet har medlemsbedrifter. Med lakk kan du gi metall, tre eller plast et nytt og fresh utseende. Vi har mange spennende farger og fører blant annet Bengalack fra Quick. Alle våre ansatte har mellom – års erfaring fra bransjen.


Dette gjør at du som kunde kan føle deg helt trygg på at vi kan jobben vår, og har de beste forutsetninger for å bidra til at du som kunde får et optimalt resultat. Carbocoat Taklakk er en spesialmaling som kan brukes til maling av bølgeblikktak og takstein. Din malingsekspert på nett!


Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Antiskli perler er små glassperler som tilsettes i lakk og maling i det siste strøket for å gi en sklisikker overflate. Vi har bunnstoff til båt for både øst og vestkysten samt for innsjøer.


Vår akrylmaling er tilgjengelig i flere forskjellige farger. Spesielt godt egnet for trapp, kjøkken, baderom, møbler, paneler, listverk etc. Bistrot lakk kan brukes direkte på ubehandlet treverk og tidligere lakkerte-, oljede- og malte overflater. Gir laseringseffekt på malte flater. Ypperlig som toppstrøk over beis.


Oppstrøksplate for fargesjekk, metall (100pk) For oppstrøk av lakk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg