torsdag 5. mars 2015

Holmegaard rødvinsglass

Holmegaard rødvinsglass

Design Peter Svarrer. Levering 2-hverdager. Special Price kr 5430. Rødvin smaker best når den drikkes av skikkelige rødvinsglass.


Men nå kan du også eie de vakre rødvinsglassene som er en del av en større glasserie, som blant annet også inkluderer hvitvinsglass, champagneglass, portvinsglass og vannglass. Tåler oppvaskmaskin, max 55gr C. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter rødvinsglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Et rødvinsglass som gir deg en fullstendig vinopplevelse. Perfection rødvinsglass stk. Tom Nybroe har laget vinglasset med fokus på den optimale behandlingen av vin.


Holmegaard rødvinsglass

Skjenkelinjen i glasset gjør det enkelt å helle til glassets bredeste punkt. Sommelier-glasset på cl er skapt til store, kraftige viner som utfolder sitt potensial med en effektiv lufting direkte i glasset. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet.


Grand Cru rødvinsglass fra Rosendahl gir vinen plass til å utvikle seg og konsentrere duften. Kjøp på nett og få rask levering. Det enkle designet gjør glasset anvendelig sammen med mange forskjellige serviser.


Holmegaard rødvinsglass

Magnor Glassverk Alba Vannglass Fine Line cl. Torget Til salgs Antikviteter og kunst Keramikk, porselen og glass. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Holmegaard rødvinsglass 4kr.


Serien har et bredt utvalg glass til en trivelig pris. Les tester og omtaler før du kjøper. Vi hjelper deg å velge ølglass, vinglass, champagneglass, rødvinsglass , hvitvinsglass, whiskyglass - blant varer. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Sammenlign tilbud fra. Glassene var tenkt som en sølvbrullupsgave til kongeparet. Charlotte Amalie Rødvinsglass , cl. Bouquet rødvinsglass 6-pakn. Vinglasset er designet av Peter Svarrer og har en stor klokke som løfter frem vinens bouquet og frigjør forskjellige nyanser av smak og duft.


Fri fragt, gratis retur og fuldt sortiment.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg