fredag 27. mars 2015

Lasering av vegg

Ledende leverandør av radialtetninger og låseringer til norsk industri. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Når vi bruker lasur laserer vi - uavhengig av teknikk.


Felles for alle laseringsteknikker er at bunnfargen synes igjennom - mye eller lite. Teknikkene er mange, for eksempel lasering med pensel, svamping, filleteknikk, patinering, ådring og marmorering. Her gis gode tips om bruk av lasur.

Gode råd om lasering. Lasering med fille er en enkel og billig maleteknikk. Skift filler ofte og unngå gjentagende bevegelser. Det gir det peneste resultatet. Mal hele flaten to strøk før lasering for å unngå at lasuren trekker ujevnt inn og gir skjolder.


Veggen males to strøk med malerull. Først males flaten i en grunnfarge du har bestemt deg for. Deretter påføres lasur i den fargen du gjerne vil lasere med.


Svampmaling Svamping gir en mykere og mer levende overflate.

Tilsmussing av vegger og tak er normalt sett moderat, i hvert fall sammenliknet med gulv. Skulle du allikevel måtte vaske en vegg er det viktig å benytte så lite vann og kjemikalier som mulig. En våt klut er ofte nok. Ved overflatebehandling av panel teller derfor de estetiske hensyn mer enn de tekniske.


Ved bruk av flere lag lasurfarger kan oppnås rik koloristisk transparentvirkning. Ved diskret fargeforskjell mellom bunnfarge og lasur oppnås en delikat sjattert effekt. Her er fremgangsmåten for lasering av panel. Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise inne. Riv av tapen med en gang du har malt det nederste feltet og du har en perfekt todelt vegg.


Husk å investere i en god og bred maskeringstape, da er det lettere å ta den av igjen. Og ekstra stilig blir det jo hvis du maler veggen med den supermatte LADY Pure Color. Her har Norske Interiørbloggere stylet for Boligpluss.


Vi har en gammel vegg av laftet rundstokktømmer som før var beiset. Det som sitter igjen er mørke føringer i sprekker o. En av våre referanser er en gammel trøndelån i Meldal kommune hvor vi pusset opp gamlestua. I taket ble den originale rosemalingen frisket opp med spesialblandede farger, og ved hjelp av sjablonger ble taket like flott som da det var nymalt for 2år siden. Den fargede lasuroljen strykes tynt.


Butinox Oljebeis egner seg bra som lasurolje til noen effekter. Resultatet blir ofte best dersom lasuren har en litt mørkere nyanse enn underlagsfargen.

Beising av vegg - strøk Anders Løken. Unsubscribe from Anders Løken? Se vårt store utvalg av panel her. Noen av panelene kommer også med ekstra spikerfals slik at de kan monteres med skjult spikring. Det er også mulig å montere panel med klips som gjør at det ikke vil være noen synlige.


This feature is not available right now. Please try again later. Bloom Panelvoks fra Alanor er enkel å påføre, da den har en geléaktig konsistens som ikke drypper. Den er derfor god for bruk i tak og på vegg.


Ett strøk er ofte nok. Osmo transparent dekorvoks kan brukes til behandling av gulv, vegg og tak, samt møbler, listverk og benkeplater. Overflaten er silkematt og lett å vedlikeholde. Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen.


Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. Hvordan male tapetsert vegg. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere tapetsert vegg.


Vegger som er tapetsert med vinyltapet fraråder Jotun å male.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg