torsdag 12. mars 2015

Jotun claro

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Er en svak gulaktig beige tone.


Claro er varm og fin i tonen, og kan oppleves mer som svakt gul enn beige.

Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr. Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold. Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene.


Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish.

Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene. Velg malingen med de produktfordelene som dekker dine behov. Med Jotun Fargetrygghet er du alltid garantert riktig fargegjengivelse. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.


Vi har nettopp malt et oppholdsrom i fargen Claro. Vi vil ha rommet lyst, men ikke kritt hvitt. Hva bør vi istedet velge? Taket i rommet er malt eggehvitt (panel tak) og dørene er lakkerte tredører.


Jeg gikk på Aurorix for noen år siden. Jotuns mest populære og tidløse farger. Hadde da panikklidelse i tillegg til depresjon. Angsten gikk opp de første dagene.


Se beste pris på Jotun Lady Pure Color (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Vegg, Innendørs, 9L,. En forsiktig myk nøytral farge.

Står fint til en mengde farger med gule og varme undertoner, som klassiske beige toner osv. Fargen gir assosiasjoner til bomull. En dæmpet, gul farve, der er rolig og afslappet med et svagt gråligt præg.


Når du besøger hjemmesiden, accepteres brug af cookies, som Jotun anvender til at forbedre din brugeroplevelse samt til at analysere din brugeradfærd. Vi anvender informationen at analysere og tilbyde tilpasset markedsføring i andre kanaler. JOTUN FARGESENTER INNE Jotun Fargesenter Inne presenterer 1gode og velprøvde farger for vegg og interiørdetaljer.


Afargeprøver – noe som gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg. Bak på alle fargeprøvene finner du anbefalte kombinasjonsfarger fra våre fargedesignere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg