fredag 27. mars 2015

Nøstetangen karaffel

Se hele utvalget her! Kan du se alle disse kjennetegnene på din karaffel , og andre glass generelt, er det stor sannsynlighet for at det er av den gamle typen. Og utifra bilder er det ingenting for meg som tilsier at denne ikke er av den eldre typen. Modellen Gerdstoffs formede ble for meg kjent bare produsert på Nøstetangen og Hurdal glassverk. Se beste pris på Hadeland Glassverk Nøstetangen karaffel.


Nøstetangen karaffel

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Krystall, Volum 0. Ordet kommer fra persisk qarâbah. Nøstetangen er anerkjent over hele verden for bl.


Glassverket knyttet til seg de beste blåserne og gravørene fra England og Böhmen. Karafler er gjerne dekorert. Han kom fra England og utviklet mange av modellene, bl. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter karaffel eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Nøstetangen karaffel

Oslo er en klassisk barserie som produseres på Hadeland Glassverk. Kjøp på nett og få rask. Skip to the end of the images gallery. Et svært sjeldent glass fra Nøstetangen Glassverk gikk i helgen under hammeren hos Eek Auksjonsforretning i Skien. Budkamp mellom to kjøpere.


Før auksjonen startet var prisvurderingen til Eek 45. Det første budet startet på 42. Gammelt norsk glass er i dag sjeldent og ettertraktet, spesielt graverte glass fra Nøstetangen og Hurdal.


Nøstetangen karaffel

Glassmenageriet har et utvalg av vinglass og karafler fra Hurdal og Gjøvik glassverk for salg. Under finner du et utvalg av det vi selger. Ta kontakt for priser og avtal et besøk i butikken på Jevnaker. Dekanterer først, tempererer vinen i en bøtte vann, heller den noen ganger tilbake på flasken, men serverer den som oftest i karaffel.


Vi har resultater for Hadeland karaffel til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser.


Nøstetangen karaffel

I Noreg har det vore produsert klunkeflasker ved Nøstetangen , Hurdal, Gjøvik og Hadeland glassverk. Blomqvist Kunsthandel AS. Bredmavet, rundet form med lang hals. Bølget ring øverst ved munningsranden. Run glatt fotplate.


Dekor med zirater, lenker og bringebær. Inneslutninger og luftbobler i glassmassen. Sekundær propp medfølger. LITTERATUR Norske empireglass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg