onsdag 11. mars 2015

Magnor fat

Magnor glassverk historisk i Norge. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner.


Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Noir kommer som flattallerken dyp tallerken, asjett og krus. Delene passer til både lunsj og middag, samt fancy retter som krever litt ekstra.


Magnor fat

Porselenet er laget i. Tykke glass som boller, skåler, fat og glass med hank, bør vaskes for hånd. Jo tykkere glass, desto mindre tåler det temperaturforskjeller. TOKYO ORIGAMI er et eksklusivt, vakkert og lekent porselensservise, formgitt av den kjente designeren og gründeren Simen Staalnacke.


Bli den første som omtaler dette produktet. Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Vasen er klassisk og elegant alene, men også vakker i gruppe. Kjøp og selg håndlaget glasskunst på auksjon og til fast pris på QXL. Håndblåst kunstglass, organisk form, og med fin rosa farge.


Magnor fat

I god stand med noen tegn på bruk langs kanten under. Denne type fat og skåler er svært lysreflekterende, så slitasjen vises ikke så godt. Hvis du zoomer inn på bildene kan du skimte disse.


Små vinglass stykk - 1kr stykk -solgt Store vinglass stykk - 2stykk - solgt Vann glass stykk - 1kr stykk - solgt Grøtbolle - 5kr - solgt Serveringsboller stykk - 4kr stykk -solgt serverings fat ovalt - 6kr - solgt Salt og pepper - 2kr - solgt Fløte og sukker stykk - 3kr (Solgt en) Eggeglass stykk - 3kr. Halvor Bakke har formgitt serviset LERK. Det er annerledes, og skiller. Inspirasjonen har han hentet fra sin egen barndom og farmorens lerketre.


Magnor fat

Lerk Kaffekopp 33cl, Hvit. De produserer alt fra rimelige bruksglass til eksklusivt kunstglass. Glassmenageriet har et godt utvalg av kunstglass fra Hadeland Glassverk laget på - 60-tallet. Designerne som var knyttet til Hadeland i denne perioden var: Willy.


Norges beste nettbutikk for gaver i tinn, vi har lysestaker, dekketallerkener, bunadskniver og mye mer. Brukt god jul servise fra magnor til salgs i Sandsli - god jul servise fra magnor publisert av Dag Inge Magnusson i Sandsli. Fremstår som ubrukt, og aldri vært i oppvaskmaskin.


Magnor fat

Ingen skår i noen av delene. Består av følgende: stk kaffe asjetter stk kaffekopper med tilhørende asjett fat. Legg til i min ønskeliste. Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister. Eksklusive tilbu alle nye varer, inspirasjon og mere til - direkte til innboksen din.


Han syntes de var vakre og sårbare, men allikevel hardføre. De sarte lerkekonglene, i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg