mandag 9. mars 2015

Jotun heftgrunning oljebasert

Jeg ville definitivt gått for oljebasert heftgrunn. Produktet har meget god hefteevne til de fleste underlag. Litt ubehagelig å jobbe med (lukter mye) men resultatet blir absolutt best når du etterpå skal male med olje. Men også Gjøco heftgrunning er god. LADY Classic er en tre- og panelmaling.


Den har god flyt, gir et pent resultat og en halvblank finish.

Brukes på de fleste innendørs underlag hvor heft kan være vanskelig f. Luft godt i forbindelse med. Grunning med gode heftegenskaper og som kan brukes på de fleste underlag. Bruksområde: Innendørs grunning til ikke sugende underlag, som f. Lett å påføre og tørker raskt. I oljebasert maling er farge og fyllstoff blandet med organiske løsemidler, og. Heftgrunning oljebasert er lett å stryke, siger ikke, tørker meget raskt.


Og oljebasert heftgrunn hjelper ikke mot kvistblødning. Oljebasert maling skal ikke tynnes med vann!

Trestjerner gulvlakk oljebasert blank. JOTUN HEFTGRUNNING UNIVERSAL er en grunning med gode heftegenskaper til de fleste underlag. Jotun heftgrunning Universal.


Den er dårlig på alt vi prøvde den på, konkluderte testpanelet, som lot seg overraske over at maling fra et så anerkjent merke var så dårlig. Det jeg malte var ubehandlet furudører. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Grunning, Innendørs, 2. Grunning ( springende punkt i denne tråden ) strøk lady oljebasert maling, 40glans. Jeg kjøpte grunning og maling samtidig hos en butikk her i Trondheim. Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de.


Vi malte for år siden med oljebasert maling. Nå fikk vi malt det igjen, av profesjonelle malere. De sa at man nesten ikke brukte oljebasert maling lenger, og at det ikke var noe problem å male med vannbasert over oljebasert.


Dette er nå gjort, og det ser strålende ut. Men jeg kan legge til at jeg ikke vet akkurat hvilken maling som er brukt. Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet. Skal pusse opp en kommode i morgen, og skal pusse ned først, men har IKKE heftgrunning her hjemme. Bare malingen jeg skal bruke.


En vannbasert, luktsvak og løsemiddelfri akrylgrunning for innendørs bruk som går på alle underlag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg