onsdag 25. mars 2015

Klassisk mote

Klassisk mote

Kule sokker til alle anledninger. Glir du inn i mengden? Skill deg ut med stilige sokker! Stilige sokker er en real ice-breaker! Finn laveste nettpris her.


Klassisk mote

En klassisk jeans blir aldri feil, og kan brukes til de fleste anledninger. Ikke minst er den et supert utgangspunkt for et hvilket som helst antrekk. På jobb kan du bruke den sammen med et kardigansett eller med en kul t-skjorte eller pen bluse til. Alternativt med en blazer utenpå, om det skal være litt formelt. Legg til en fin jakke og et lekkert skjerf, så har du kommet mange steg nærmere en god basisgarderobe.


Hent og retur gratis i butikk. Vi vet alle hvor vanskelig det er å stå i en kleskrise og ikke ane hva man skal ha på seg. Derfor har vi kommet dere til unnsetning og funnet frem fem nøkkelplagg. Her finner du nemlig klassiske og trendy antrekk til barn og unge fra internasjonalt anerkjente merker som Ralph Lauren, Stone Island og Moncler. Kombiner sort og hvitt slik som moteblogger Nicole Warne.


Nøkkelplagg til en klassisk og elegant stil er blazer, vest, silkeskjerf, håndveske og pumps. Vest fra HM, 2kr. Veske fra Aldo, 4kr. Skjerf fra Holzweiler, 5kr.


Armbånd fra By Malene Birger, 1. Foto: Blazer, blyantskjørt, a-formet skjørt, jeans og trenchcoat i nøytrale farger, er alle tidløse plagg. Alle eksemplene er hentet fra Asos. Ja, de kan likne, men vil likevel ikke si at preppy= klassisk. Er vel heller mer slik at en preppy stil kan betegnes som tidløs av mange og at man dermed setter likhetstegn mellom klassisk. De har flere låneelementer (v-halser, skjorter osv.), men vil ikke si at det er det samme.


Få daglige oppdaterte nyheter og tips innen mote , trender, shopping, make-up og tilbehør - til hverdags og fest! Klassisk mote for stilbevisste kvinner – For en nydelig butikk! Dette er jo helt meg! Noen ganger kan hverdagen by på små gledelige overraskelser.


Etter mange år med prøving og feiling har du sikkert funnet ut både hvem du er, og hva som kler deg. Nyt din kvinnelighet og modne utstråling, og lek deg med mote og klær. Nå handler det om deg, og dette er definitivt ikke tiden for å gå stille i dørene.


Klassisk mote

Begrepet fransk stil står for chic, naturlig, tidløs og elegant, og det er vel kanskje derfor den alltid funker. Den er fin og klassisk på samme tid. Jeg synes den franske stilen handler mye om fransk skikk og bruk, og det å kle seg etter begivenhetene, sier designer Gunhild Nygaard. Alle som har sett TV-serien Gossip Girl kjenner til Blair Waldorf og hennes uptown-stil basert på skoleuniformen til Constance Billard.


Eksempel: ”Blair Waldorf” og Kate Middleton. Vi bryr oss om ditt personvern. Aller Media, som er ansvarlig for dine data.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg