mandag 23. mars 2015

Hvit beis ute

Søk etter hvit beis ute på den nye KensaQ. Trebitt oljebeis gir et naturlig vakkert utseende. Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen.


Inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk.

Hvite hus bør være hvite. Jotun har derfor lansert OPTIMAL OptiWhite, en selvrensende maling som er utviklet spesielt for hvite hus. Malingen har ekstremt lavt skittopptak som gjør at huset holder seg hvitt og pent i år etter år.


Ta hensyn til den norske tradisjonen av fargebruk i fjellheimen. Transparente beis som fremhever trestruktur egner seg svært god i dette landskapet, både til hus og hytte. Vegger får struktur og liv. Opus Oljedekkbeis er en værbestandig, tiksotrop alkydoljebasert oljedekkbeis til utendørs bruk.


Den er tilsatt filmbeskyttende sopphindrende middel, og har en.

OPUS Ultramur er en matt, diffusjonsåpen murmaling til utendørs bruk på mineralsk underlag. På utendørs rekkverk er beis ofte et mer vedlikeholdsvennlig alternativ enn maling. Beis best for rekkverk - Utendørs - ifi.


Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Her i landet er det svært vanlig å male huset i en hvitnyanse.


Den selvrensende husmalingen OPTIMAL OptiWhite er en gladnyhet for alle kvalitetsbevisste nordmenn med hvite hus. En transparent beis trekker inn i treverket. Tjæralin Beis kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader.


Den har en høy glans og gir en fantastisk glød. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man. Tyrilin Tjærebeis er en transparent utendørs trebeskyttelse av høy kvalitet, som gir treverket en særegen lød og et eksklusivt utseende.


Sprekkpanel ligner mye på Glattpanel, men som navnet sier, så er det en sprekk som skaper en spennende skyggevirkning. Se hvilke behandlinger vi lagerfører, ved å.

Når du går fra beis til en heldekkende behandling. Du bør ikke nødvendigvis tenke så mye på om det er dekkbeis eller maling, disse produktene er nesten helt like og du vil ikke klare å se forskjell, teknologien er litt forskjellig fra maling og dekkbeis (Dekkbeis vil trekke inn i treverket på en litt annen måte). Forside Eksteriør, tak og maling Fra mørkt til hvit hus - Beis eller maling og antall strøk?


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.


Det ser gjerne møkkete ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg