torsdag 26. mars 2015

Kid interiør no

Kid interiør no

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling!


Kid interiør no

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.


Plisségardiner er en fleksibel gardinløsning som passer nesten alle vindustyper. Den kan skyves helt sammen slik at utsyn bevares, samles på midten – eller. Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser. Bestill fra vår nettbutikk!


INTERIØRY FÅ DET FINT. Vakre gardiner gjør flotte vinduer enda vakrere og er med på å fremheve interiøret i ditt hjem. Har du allerede masse farger og mønstre, kan det være lurt å velge gardiner i mer nøytrale farger, men hvis du allerede har nokså nøytralt interiør , kan spreke farger på gardinene endre rommets inntrykk ganske betydelig.


Kid har de siste årene investert kraftig i konseptutvikling og fornyelse og brukte store summer på butikkene. RådalVis veibeskrivelse. Hvor synlig er din bedrift? Søkeresultatene fortsetter under annonsen.


Kid interiør no

Kid Interiør har også en nettbutikk: kid. De har i dag over 1heleide butikker over hele landet med over 9dedikerte medhjelpere. På nettbutikken finner du pyntegjenstander og interiørvarer til alle rom i hjemmet. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Et stort utvalg av gardiner, sengetøy og andre nyttige interiørvarer til hjemmet. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen. Cecilie Thoresens vei. Det er hyggelig med fornyelse, og det skal være enkelt å få det fint.


Kid interiør no

Kid interiør AS fra , Hordaland. Vi ønsker å inspirere deg, og er stolte av å kunne tilby Norges største utvalg av gardiner og sengesett. I tillegg har vi et stort utvalg av dyner, puter, håndklær og andre nyttige interiørvarer til hjemmet ditt. Dagene på kid er aldri like, vi får alltid varer mandag og onsdag så disse dagene går til å pakke opp varer, plassere de ute i butikk og selvfølgelig hjelpe kundene (dette kommer alltid først).


Det er mye kampanjer hos kid og når det begynner nye kampanjer må vi gjøre om i front av butikken og på de forskjellige avdelingene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg