onsdag 25. mars 2015

Dekke bord

Vi på Dekka Bord inviterer deg til et hyggelig besøk i vår restaurant på Adamstua. Vi utfordret stylist og blogger Marianne de Bourg til å dekke tre ulike bord i høstens stiler. Hun dekket alle tre høstbordene med vårt servise Molly og mange andre fine produkter du finner i våre butikker denne høsten.


Vi håper du blir inspirert av de flotte bordene! Dekka Bord , Oslo: Se objektive anmeldelser av Dekka Bord , vurdert til av på TripAdvisor og vurdert som nr.

Se konkurransebidragene her. Matanmeldelsen: Hjemmekoselig på Dekka bord. Som å komme hjem til mor. Anmeldt for ett år siden.


Rødrutete duker, sommerblomster i små glassvaser, kjøkkenstoler og velbrukt dekketøy. Samboerparet som i snart ett år har drevet den bitte lille bistroen på hjørnet av Ullevålsveien, vet å gjøre det koselig. Sølv har vært populært lenge, men vi merker at gull kommer mer og mer.

Blomster skaper en vakker ramme rundt et selskap. Uansett om det er stort eller lite, så vil blomster alltid være med på å skape en hyggelig stemning rundt bordet. Først bør man ta utgangspunkt i hvilken anledning det er, hvilke omgivelser det skal være i og hva slags farger man liker. Det er mange måter å dekorere et bord på.


Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Kjøp bord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme.


Jeg synes det er utrolig hyggelig å dekke bord. Husk at vi også spiser med øynene – og maten smaker ekstra godt servert på et pent dekket bord.

Dersom du skal dekke et fargerikt og morsomt barne- bord eller et elegant bord til bryllupet så kan du finne det meste her hos oss! Vil du se bilder fra flere bord jeg har dekket fra Tilbords, kan du finne dem på deres nettside. I kategorien “Borddekking” her på bloggen, finner du dessuten mange andre fine forslag til hvordan du kan dekke vakre bord.


Kos deg med juleforberedelsene! Førjulshilsen fra Anette Willemine. Start med en hvit duk. Romantisk og intimt bord for to.


En perfekt unnskyldning for å dekke et romantisk bord for to fylt med levende lys, farger som smaker av romantikk, og mat og drikke som forfører. PS – Bordet for to passer også godt til venninnemiddag eller dekk det til flere og. Dekk et flott festbord på minutter. Selv om tiden er knapp, trenger ikke borddekkingen være slapp. Slik dekker du lekre bord til hverdags.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg