mandag 9. mars 2015

Drygolin oljemaling tørketid

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Farge og glans holder lenge og gir deg lenger vedlikeholdsintervaller. Treolje gylden ltr Jotun 13- per spa Kjøp. Terrassebeis færder 2. Harmoni 26- per stk Kjøp.


Oljemalingen er spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Malingen gir en soli værbestandig overflatebehandling.

Gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og veggen et pent oljemalt utseende. Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen. Tilsatt sopphindrende midler.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. Og med kort tørketid klarer du to strøk på én dag. Malemiddel er et viktig tilbehør til oljemaling.


Vi fører et stort utvalg, hvor linolje, terpentin og damar ferniss er de mest solgte. Linolje tynner malingen og er bindemiddelet som brukes til fremstilling av oljemaling. Terpentin benyttes til uttynning av fargene, men benyttes også til rengjøring.


Det kan godt gå en uke før du maler på neste lag! Du får det ikke av klærne, og for å tynne ut malingen må du bruke litt olje og ikke vann! Værbestandig oljemaling for utvendig treverk.


Kan også brukes som toppstrøk på stål og andre metaller. Vi selger kun hvit maling på nett. De andre malingsprodusentene har tilsvarende vanntynnbare.

Ser Coop har tilbud på drygolin oljemaling til er det er godt tilbud? Mal strøk, følg anvisningene for tørketid pr strøk. Meget værbestandig oljemaling for beskyttelse av utvendig treverk. Flyter godt ut og etterlater ikke penselstriper.


Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp. Spesielt egnet til høvlet treverk, som f. Dekkende utendørs trebeskyttelse basert på moderne hybridteknologi. DRYGOLIN Ultimat vindu og dør. Dermed blir det mindre jobb, men allikevel med et utseende som ser nymalt ut i lang tid.


Altså en oljemaling med fin farge og glans, samtidig som den hindrer svertesopp på en utmerket. Premium maling med vannavvisende teknologi. For at linoljemalingen skal tørke, påvirkes den av materialkvalitet, måten den er laget på, temperatur, ventilasjon, dagslys, luftfuktighet, underlagets innsugningsevne og malingsfilmens tykkelse. Sammenlign pris på maling. Drygolin extreme er oljemaling med silikon.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg