torsdag 12. mars 2015

Lady balance fargekart

LADY Balance Veggmaling. Den vakre, matte overflaten lar fargenes naturlige og harmoniske nyanser komme frem og gir deg rom det er godt å være i. Det første steget på veien kan være å sørge for harmoni i hjemmet. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Innendørs, 2.

En nøytral gråaktig sorttone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Nye malingskvaliteter.


Disse spiller litt ulike roller i hjemmet, og man kan kombinere basert på ønsket grad av ro på den ene siden og energi – innsprøyting på den andre siden. En balansert kolleksjon av grønne fargetoner. Beroligende farger som bringer med seg klarhet og muligheten for stille refleksjon.


Sammen med en stilren.

Matte vegger gir en rolig atmosfære, også ved mer dristige fargevalg. Skap et interiør som bidrar til stilsikker enkelhet. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk.


Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat. Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk. Et perfekt bakteppe for kreativitet! Lady Wonderwall Markedets mest robuste veggmaling Hjemmet er et sted vi skal leve og trives. Hjemmet skal ikke være et skjørt utstillingsvindu, men må tåle hverdagslivets bruk og slitasje.


Se på Balance fargekart. Lady Balance gir vakre rom med harmoniske nyanser. Leveringstid ved bestilling i nettbutikken er ca.


Her kan se våre fargekart inne, fargekart ute, bla i dem, laste dem ned og bestille hjem til deg. Nå forenes vakre matte vegger og godt inneklima. Den lukter minimalt og er godkjent av Eurofins Indoor Air Comfort Gold.

Jotun lady balance färgkarta. Rom for avslapning og hvile. Rom som tilfører ny energi. Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss! Katalogen kan du laste ned her:.


Inspirasjonen er hentet fra globale tendeser knyttet til livskvalitet, og fargene skal være gode farger å leve i. Det gir den fineste finishen. Maler du treverk med Lady Pure Color vil overflaten virke ru og tørr, og være mindre slitesterk, sier Finsrud. I Nordsjö sitt fargekart , har retningene Do it now, Urban Folk, og Secret garden lilla med. Fargene kan sees på store prøver i Flügger-butikkene.


Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg