mandag 16. mars 2015

Bryne gardin

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. Kontakt oss for en befaring og proffesjonell hjelp. Vi kan alltid finne en løsning til vinduene dine. Bryne gardin og solskjerming.


Alltid oppdatert på de nyeste trender. Gardinene sys etter mål i butikkens systue. Vi syr gardiner , kapper, liftgardiner og pynteputer. Sammen finner vi en løsning til vinduene dine.

Vi hjelper deg med alt fra befaring til montering, og vi kommer gjerne hjem til deg, tar mål og finner løsninger som passer dine ønsker og behov. Vi tilbyr måltilpassede gardiner og solskjerming. Når du innreder hjemme kan du enkelt forandre interiørstilen ved å bytte gardiner. Vi har et bredt utvalg av ferdigsydde gardiner. Hos oss kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming.


Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Les mer om hva vi kan tilby her! Finn din nærmeste butikk her! Opprett en bedriftskonto nå!


Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av.


Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet. Ferdigsydde gardiner. Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår.

Vi bruker cookies på m44. Ved å gi oss ditt OK, godkjenner du vår bruk av cookies. Store Rabatter her De Beste Priser Nå! Vi driver med salg av gardiner og solsjerming med tilbehør, både til private hjem og til bedrifter. Vi har fokus på å tilby kundene personlig service, og hjelpe med å finne den rette løsningen for hver enkelt.


Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg