mandag 6. januar 2020

Vennebyen bamse

Gratis frakt fra 6kr. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Velg mellom de flotte figurene som er opptatt av vennskap, samarbeid og toleranse.


Bamser er myke og gode!

I sine egne øyne er han den tøffeste politikonstabelen i hele verden! En godhjertet, varm og koselig teddybjørn som er flink til å både hjelpe og trøste. På Jollyroom finner du et utvalg av morsomme og myke kosedyr som er hentet fra den omtalte TV-serien. Elfie har fått sin egen plass i kurven på toppen av brann.


Ted er en godhjertet, varm og koselig teddybjørn som er flink til å både hjelpe og trøste. E lfie er den eneste brannkonstabelen i verden som slukker branner med en snabel!

Jeg heter Bjørnis, og jobber som brannbamse i brann- og redningstjenesten. Vennebyen , Elfie bamse , 30cm. Over en bro, bak en ås og under et fjell.


Elfie er utviilsomt den eneste brannkonstabel som slukker branner med snabel. Det finnes nesten ikke noe viktigere enn kosebamsen. Apa er alles venn og verdens eneste politiapekatt. Dette myke, gode og trygge kosedyret som blir barnets bestevenn. Kanskje blir kosedyret en venn som barnet forteller alle hemmeligheter til, eller kanskje kosebamsen blir assistenten i et topphemmelig oppdrag på barnerommet?


Barna har ofte flere favoritter, og barnerommet. Dette er nok grunnen til at bamse stadig er en populær favoritt. Så gøy at du besøker meg.

Julen kommer og City of Friends er det full. Brannbamsen Bjørnis er først og fremst utviklet. Kosebamse av Elfie - den eneste brannkonstabelen i verden som slukker branner med en snabel!


Vil du vinne Verdens største APA- bamse ? Meld deg på i lenken under, vinneren trekkes november! Men vi vet også at alle barn er forskjellige, med ulike ønsker og interesser. Derfor kan du finne et av Norges aller største utvalg av kosebamser og kosedyr her hos oss, fra kjente merker som Teddykompaniet , TY , My Blue Nose Friend , Cloudberry Castle og mange flere.


Apa, Ted og Elfie er på vei til å bli ekte redningsmannskaper,. Ja, man husker det jo fra man var liten selv! De fleste av oss hadde en dukke eller bamse , som var intet mindre enn uunnværlig i småbarnshverdagen.


Dukker og bamser i massevis hos Jollyroom Er du ute etter en dukke til barnet ditt, eller en bamse , eller et annet kosedyr, da har du kommet til rett sted. Her på Jollyroom vet vi hvor mye en bamse kan bety for barnet ditt. Gjør deg klar til latter, eventyr og en god dose moro!


Tegneserier tar oss med til nye verdener, tider og dimensjoner, og det uten at vi må forlate sofaen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg