fredag 31. januar 2020

Solseil pris

Alle våre solseil er vanntette og kan leveres i mange farger. Solseil fra Europas ledende solseilfabrikker. Velg fra et bredt sortiment. Leveres hjem til deg Velkommen til Furniturebox!


Nylon polyester tau pris pr meter.

NOK 5Førpris: NOK 9Rabatt- inkl. Når du drar på camping i sommervarmen gir en markise til campingvognen, den nødvendige skygge for solen. Hos oss finner du markiser, posemarkiser og solseil til campingvognen fra bl.


Bestil camping solseilet dit online til en god pris. Se også vår kjempe utvalg av campingutstyr. Clas gir års garanti.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.

Parasoller til deilig skygge i sommervarmen. Nyt godværet i skyggen, under parasollen. Du får god beskyttelse mot solen, og kan vende på og flytte parasollen, så. Du kan også bestille spesialsøm etter hva som passer uteplassen din best, det blir selvsagt da litt andre priser.


Våre solseil kan fås i to forskjellige kvaliteter. Enten som tettvevet og vanntett eller som knyttet og robust. Begge løsninger er langtidsholdbare, men valget av materiale skal avhenge av behov.


Våre vanntette solseil skal plaseres, så vannet kan løpe av, men tillader, å leken kan fortsette på trods av en regnbyge. Med de nye mulighetene innenfor leseil og solseil som er på markedet, så er det bare fantasien som setter grenser for hvordan utbygningen til din campingvogn eller bobil vil bli. Pris i NOK Pris inkl. Søk etter solseil på Kelkoo. DWT, som er kjent for at producere slitesterke produkter.


Sammenlign tilbud på solseil fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Vi har et stort utvalg av solskjerming i flere størrelser. Vevet solseil er de solseilene som beskytter deg mest effektivt mot UV stråling fra solen. Mer enn av skadelig UV stråling er blokkert som et resultat av.


Nettbutikk og showroom i Sandefjord med stort utvalg av partytelt og hagemøbler til alle anledninger.

God service, rask levering og skreddersydde løsninger. Isabella har designet en rekke med forskjellige solseil som er ideelle til varme sommerdager, hvor et stengt fortelt raskt kan bli for varmt. Med et solseil fra Isabella kan du fremdeles sitte behagelig i skyggen og nyte ferien i det gode været. Liker du å campe i de kaldere årstidene, så er nok et vinterfortelt fra Isabella løsningen din.


Europris har mye flott av produkter til hjemmet, samt interiør, lys og servietter. Se vårt store utvalg og lave priser på f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg