tirsdag 21. januar 2020

Vannfast maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser.

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Med maling kan du på relativt kort tid gi huset ditt et helt nytt utseende, både innvendig og utvendig.


Det finnes forskjellige typer maling til innendørs og utendørs bruk. Ny teknologi og etterspørsel etter miljøvennlige alternativer har ført til et større og bredere utvalg av maling. Sørg for at du velger riktig maling før du starter malearbeidet hjemme.


Før du velger maling og setter i gang er det noen ting du må avklare.

Disse maling er valgt fordi vanlig maling ikke vil stå opp så godt til de fuktige forhold forårsaket av hyppige dusjer, bader og rennende vann i vasken. Hovedformålet med malingen er å holde fuktigheten i badet. Alt fra beis til terrassen, maling til husveggen, olje til hagemøblene, etc. Drygolin Ultimat, vår beste. Dette kom som en overraskelse på meg.


Jeg har vannfast spon på veggene i vaskerommet. Skjønner ikke hvorfor Jotuns system kræsjer med dette. Hva skal jeg behandle veggene med? Er eneste alternativ oljebasert grunning og oljebasert maling ? Kan jeg grunne med oljebasert og bruke jotuns vannbaserte våtromsmaling oppå? Eksempel på en slik maling er Optimal.


Hva som er best er avhengig av hvor du skal bruke malingen og hva du legger vekt på. Er lite lukt, rask tørk og stabil farge (ikke gulning) viktigst så velger du en vanntynnet maling. Er finish, bearbeidelighet og mulighet å rette opp sig viktigst så velger du en løsemiddeltynnet maling. Det er også aktuelt der det trengs en forholdsvis damptett innvendig overflatebehandling for å redusere fuktopptak og hindre fuktvandring gjennom treverket, som i våtrom, på vinduer og på ytterdører.


Malte overflater bidrar også til lettere renhold.

Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk.


Se mer og kontakt oss her! Du bør først male det med grunning og så påføre toppstrøk, helst oljebasert maling da det er mest slitesterk. Emaljelakk er enda mer slitesterkt men det er ganske blankt så da kan du får en litt spesiell finish.


Sprøyting kan du også gjøre men det er mer styr. Hva anbefales av maling til vannfast finer, til en benk (hvit). Skal stå ubeskyttet i all slags vær.


Til alle typer innen- og utendørs liming der en D3- vannfast limfuge ønskes. Spesielt utviklet for ulike typer tregulv og laminatgulv, der det er nødvendig og ønskelig med høy vannbestandighet. Limet er naturligvis også egnet til dører, vinduer, hagemøbler osv. Kan også brukes utendørs hvis platen trebeskyttes med for eksempel. Vannfast kryssfiner i furu er egnet for utendørs bruk,.


Lysekte, vannfast og hurtigtørkende spraymaling for hobby og håndverk. Gir silkematt overflate. Berøringstørr etter min. Brukes på tørre og rene flater. Dekkende maling som passer fro maling på porselen, keramik, glass, metall mm.


Innhold: gul, oransje, rø cerise, lilla, blå, marineblå, grønn, svart og hvit. Tåler deretter mild håndvask. En av de største fordelene med akrylmaling er den korte tørketiden. Det gjør den praktisk og lett å jobbe med.


I og med at den tørker så fort kan. Et utrolig lim som blir transparent når det tørker. Overflaten blir vannfast og blank. All maling kan blandes med Artmedium til nye konsistenser.


Artmedium kan brukes som lakk (f eks på leire) for konservering av blomster og løv, som lim, til murbruk ved å blande inn sand eller sagflis. Hurtige og punktlige leveranser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg