onsdag 8. januar 2020

Terrasseolje farge

Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Mange tenker kanskje fargeløs når de tenker olje, men olje kan også ha forskjellige farger.


Faktisk er treolje med farge bedre, da fargepigmenter er med å beskytte mot solens UV-stråler.

Tradisjonelt er terrasseolje den typen som er løst i white spirit, og ofte er denne billigere og har et kortere vedlikeholdsintervall enn terrassebeis som også er oljebasert, men oppløst i vann. Oljebasert terrassebeis har flere typer farger å velge mellom. Spesialolje for impregnert treverk.


Kun for utendørs bruk. Bør påføres 1-ganger per sesong. Akkurat som når du velger farger til boligen inne, bør du se på husets stil, materialer og omgivelser når du skal finne farge til terrassen. For å få en fin helhet og at hus, hage og terrasse henger sammen, er det viktig å ta hensyn til det som er rundt.


JOTUN TREOLJE KLAR 3L Jotun treolje er en spesialolje for impregnert treverk til utendørs bruk.

Treoljen etterlater et pent oljet utseende. Les Mer Jeg aksepterer! De nyeste beistypene finnes i mange farger , så bruk tid på å velge riktig. Har du en kald farge på huset, som for eksempel en kjølig grå farge , bør du også velge en grånyanse på terrassen, som f. Svar på spørsmål om terrassebeis og terrasseolje. Trenger jeg legge flere lag?


De fleste terrassebeiser trenger kun ett strøk. Vær klar over at fargene kan få forskjellige nyanser i forhold til det du først har sett for deg, alt etter hvor god forbehandling man har gjort, sier Sve. Og på hjemmesidene får du kjempebra informasjon om hvordan du skal gjøre det :) Lykke til! Det er et helt fantastisk produkt! Terrasseolje med egen farge.


I og med at hun ikke var fornøyd med utvalget i fargekartet lagde Heidi sin egen farge som er basert på produkter fra Nordsjö og ga den navnet Kråke. Vi ønsker at husets fasadefarge skal fungere harmonisk med både farge på vinduer, dører, detaljer, grunnmur, garasje og uteplass. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Her kan et tips være å velge en annen fargenyanse for å lage en fin kontrast til gulvet, avslutter Jordansen. Den fås i blank, grønn og gylden kvalitet Jotun treolje motvirker gråning og oppsprekking.

Før du kjøper beis, bør du tenke over hvilken farge som passer til huset. Fargekartet har et bredt utvalg av beisfarger i gylne, grå, lyse og mørke nyanser. Et godt utgangspunkt er å se på hovedfargen på huset og velge noe som står i stil med det. Skal du velge treolje, transparent eller heldekkende trebeskyttelse?


Også detaljene spiller inn. Se videoen og bli klokere på hvordan de forskjellige behandlingene ser ut på treverket ditt. Beige, grå og brune farger.


Når terrassen hadde tørket i tre dager satte hun i gang med oljing av terrassen. Beige er en lysere og varmere fargenyanse av greige, og en farge som passer til stort sett alle mørkere og dypere farger samt de skarpere fargene som vi ser at flere tar i bruk på både detaljer og interiør. Grå og brune farger er klassiske farger som vi stadig inspireres av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg