tirsdag 14. januar 2020

Tyrilin beis

Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Ferdigfargene gir ekstra lød og fargespill i treverket og basene gir deg muligheten til å velge akkurat den nyansen du ønsker. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Tyrilin Interiørbeis Unik hytte, også innendørs.


Et effektivt lysfilter motvirker gulning.

Og kan blandes i mange farger! Enkel og brukervennelig. Slitesterk og værbestandig terrassebeis som gir et vakkert og blankt utseende.


Robust transparent høykvalitets terrassebeis som tåler tøft vær. Med mange nyanser og avhengig av hvor mye beis som påføres, kan man gi hvert rom sin egen identitet. Varmt og nedtonet eller lyst og livlig kjøkken?


Titter kveldssola inn og skaper kontraster mot gråtonet stuepanel?

Skap noe unikt som passer din hytte! Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Tjærebeis er en transparent høykvalitets utendørs trebeskyttelse som gir en særegen lød og et eksklusivt utseende på treverket. Tjærebeisen er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Her kan du velge de databladene du vil,.


FDV-datablad - Norsk. HMS-datablad - Engelsk. Vi vet hvor mye hytta di betyr for deg,. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Vanntynnet overflatebehandling som lysner og fargesetter gulnet og tidligere behandlet panel samtidig som det bevarer treverkets struktur.


TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende. Du kan velge mellom en rekke farger som. Tjæralin Beis kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning.


Den har en høy glans og gir en fantastisk glød. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. Beisen trenger ingen grunning og er lett å påføre.

Vedlikeholdsintervall som for vanlig beis. Svak gulbase som kan brekkes i svake brune toner og gråfarger. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis , Utendørs, 2. Beis panelhvit ltr ekstra hvit 39- per box Kjøp. Panelvoks bloom hvit 1l Liberon.


Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Det bør ikke gå mange dagene før du overflatebehandler - gulningsprosessen kommer raskt i gang.


Benytter du en mørk beis , er ikke tidsaspektet så avgjørende, men det er en fordel at ikke for mye harpiks får tid til å trekke ut i overflaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg