tirsdag 21. januar 2020

Tips til koselig uteplass

TIPS : Frisk opp terrassen din Gjør uteplassen hyggelig. Flere og flere ønsker å innrede uterommet mer som de gjør inne, med tepper, lamper, lysestaker og puter. Lag et deilig uterom med planter, myke tekstiler og vakre detaljer. Med disse tipsene får du maks kos på terrassen din i. I dag deler jeg mine beste tips , som kan hjelpe deg til å skape den gode stemningen på en enkel måte.


Tips til koselig uteplass

Velg hagemøbler du kan ha glede av lenge. Hvis du har en overdekket uteplass kan du velge det meste, men hvis hagemøblene skal stå ute, er det viktig å velge møbler i god kvalitet. Det er også lurt å dekke dem til på vinteren. Interiørdesignerens tips. Hun har laget mange koselige uteplasser og deler sine tips med oss.


Lag en uteplass som er i takt med terrenget. Utnytt tomten og utsikten og la naturen få gi sitt bidrag. Dette ildstedet fra Menu heter Norm Fire Basket og er laget i svart oksidert stål. Med tiden vil stålet oksidere og få en rusten patina, noe som er en planlagt del av designet. Enhver uteplass er forskjellig, men vi jobber mot det samme for hver eneste – At den skal brukes mest mulig.


Tips til koselig uteplass

Med pergola, innglassing, utestue, eller skjerming med screen, kan enhver uteplass bli en drøm! Saueskinn, keramikk og planter bidrar til en koselig – men rimelig – uteplass for familien. Ekstra hyggelig er det jo hvis man får med seg resten av familien også.


Mitt beste tips er å legge ned lista for middagslaging! Enkel tomatsuppe, minipizzaer, ostesmørbrød og pølser er sikre vinnere. Kle deg godt og nyt de dagene som er fine. Drømmen om å nyte lange sommerdager på en perfekte uteplass forblir ofte bare ved tanken.


Tips til koselig uteplass

Enten du har hage, liten balkong eller stor terrasse, gir vi deg her smarte tips til hvordan du kan innrede uteplassen din. Her får du mange tips til hvordan du gjør det like flott. Gi terrassen et personlig preg. Det trenger heller ikke å være dyrt å gjøre uteplassen koselig. Ta med deg ut det du er lei av å ha inne.


Bruk det du har fra før! Let i skuffer og skap. Mye kan gjøres med ett malingstrøk, tipser Gjessing. Keramikk og gamle flasker.


Selv har hun brukt gamle skatter til å lage en innbydende uteplass. I forrige måneds BoligPluss-utfordring ville vi se uteplassen din. Og Hedda Larsen, som har bloggen Gode grunner, viste frem sine forslag til en fin uteplass i julinummeret vårt.


Hageinteriør til små og store hager og uteplasser. Lys opp i sene høstkvelder med hyggelige lykter og innred hagen din akkurat slik du drømmer om. Triksene for en billig og koselig uteplass KOSELIG : Ved hjelp av saueskinn, keramikk og planter har Cathrine Gjessing laget en flott - men rimelig - uteplass for familien.


Legg merke til glassflaskene i blomsterkassen under vinduet. Ny blogg for alle hageglade! Nytte, inspirasjon, trender og smarte tips. Alt om planter, blomster, kjøkkenhage og utemøbler.


Denne uka fikk deltakerne i oppgave å lage en terasse med koselig uteplass utenfor hver sin del av kolonialen. I løpet av en arbeidsuke har deltakerne forandret hver sin uteplass til et oppholdssted for både familien og venner. De tre lagene har kommet frem til forskjellige resultater – la oss se på hvordan det gikk! INTERIØRTIPS: ideer til en frodig uteplass. Vi kan skape en frodig uteplass ved å bruke de rette fargene, materialene og elementene.


Og ikke minst ved å lage romfølelse. Flytt stuen ut: Puffen utgjør en ekstra sitteplass – perfekt når man skal ha. Så koselig ️ Du er så flink #128522; Men si meg – blir du ikke gal av alt det ugresset?


Få en koselig uteplass i vinter. Finn frem pled skinn og lykter. Her er våre fem tips å ta med seg når du skal velge riktig sengegavl til sengen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg