onsdag 8. januar 2020

Smijern oslo

Reserver ditt Hotell i Oslo online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Super bilferie i Oslo med halvpensjon.

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo. Bo komfortabelt like ved scenene og våkn opp til Scandic sin prisbelønte frokost. RK-smia har levert noen helt nye super industrielle vegger med strekkmetall hos Edge barbershop i Oslo sentrum. Det krever minimalt med vedlikehold og har lang levetid.


Gjerdet er laget i massivt smijern. Oslo #128293; nå også med verksted for produksjon og reparasjon. Vi er spesialister på alle typer porter, rekkverk og gjerder i smijern - trykk på gjerdet.

Vi lager på bestilling. Metalform er Norges ledende leverandør av høykvalitets smijern , stål og glassprodukter til det private og entreprenørbransjen. Ta kontakt med oss for å få tilbud på ditt prosjekt. Det være seg gjerder, porter, rekkverk, smijerns glassvegger eller et helt skreddersydd prosjekt. Vi kan tilby værhaner, smijern og mange andre smedprodukter til hus og hytte.


Vi kan lage stort sett alt du måtte ønske deg - bare fantasien setter grenser. Kom gjerne med din idè, så gjør vi jobben for deg. Smia er nå på Drengsrudbråtan som er en vernet husmannsplass i Asker. Husmannsplassen var opprinnelig under Drengsrud gård.


Den ble skilt ut som egen eiendom i nyere tid. I motsetning til støpejern tåler det strekkpåkjenning. Jernlegeringer med lavere innhold av karbon enn 2. Vi holder til midt i Oslo sentrum! Fasadeelementer og gjerder i smijern , finner vi eksempler på over hele landet. Leiegårdene, særlig på vestkanten, fikk balkonger med forseggjorte rekkverk, og parker og villahager ble utstyrt med gjerder og porter i smijern.


Smijern formes av smeder i smier. Vi fører direkte import fra Romania, som har lang erfaring og et bredt utvalg av smijernsprodukter.

Ingen mellomledd gjør oss fleksible med gode konkurransedyktige priser på smijern i meget høy kvalitet. Viser alle resultater. Smedfaget er et gammelt håndverk med tradisjoner. Kjøp smijern direkte fra smia. Norges største utvalg innen dørvridere, møbelbeslag og låssystemer.


Besøk vår nettbutikk eller butikk i Oslo. Rask leveranse til hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg