tirsdag 21. januar 2020

Vannkran ute

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Sjekk ut Ute Vannkran.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Med nøkkel, festeplate og skruer. Frostsikker utekran for montering på yttervegger. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for.


Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.

Hvis du ønsker å bevare din ønskeliste over lenger ti kan du med fordel opprette en bruker. Du kan også gå inn på ønskeliste-siden og sende ønskelisten til. Vannpostene fra Frostline er fremstilt i kraftig glassblåst rustfritt stål. De er velegnet for offentlige parker og anlegg. VVS-deler til vann og avløp på kjøkkenet og til badet m. Her finner du alt fra koblinger og ventiler til.


Og husk også å koble fra slange når frosten kommer. Jeg pleier å ha av koblingene på slangen og tømme den. Da kan vi ha på koblingene og ha gleden av vann ute selv om det er frost, hvis det trengs. If Skadeforsikring bekrefter at det er mange vanskeligheter knyttet til stoppekraner, både ute og inne. Om vinteren kan utendørs stoppekran være skjult av snø og vanskelig å finne.


Derfor er det viktig at folk undersøker og tester innendørs stoppekran, så den ikke ”gror” fast og ikke lar seg stenge, sier fagsjef Arne Lycke i If. Fjern håndtaket fra utsiden vannkran med en flat-head eller en stjerneskrutrekker. Bruker ikke å være pakningene helt der ute som lekker. Det er pakningen helt innerst.


Det kan også være at albuen innerst på utekran røret til vanntilførselen er sprengt ut. Dette kan enkelt gjøres ved å plassere en vanntrykkmåler på en utvendig vannkran. En FM Mattsson utekran for kaldt og varmt vann, her kan du blande til ønsket temperatur, hendig når noe skal vaskes ute , alt fra hunden, sykkel til bilen.

Nøkkelen har mm innvendig firkantspor. Type-godkjent tilbakeslagsventiler monteres på veggens innside i oppvarmet rom, hindrer tilbakesug av blandet vann i rørnettet. Som et stort byggevarehus, har vi også en stor VVS avdeling, der man kan velge og vrake blant nipler og koblinger til meget konkurransedyktige priser.


Dobbelt kuleventil til å tilslutte både blandingsbatteri og opvaskemaskine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg