tirsdag 14. januar 2020

Urskiver

Du kan legge til komplikasjoner, eller informasjon fra apper, på noen urskiver. Apple Watch har komplikasjoner som bl. Du kan også legge til komplikasjoner fra noen tredjepartsapper. Følg med på helsen din.


Suunto Spartan Sport Wrist HR leveres med flere urskiver å velge mellom, både digitale og analoge stiler. For å endre urskive: Fra den aktuelle urskivevisningen, hold midtre knapp trykket for å åpne snarveimenyen.

Rull til Urviser og berør eller trykk på midtre knapp for å åpne. Hold deg oppdatert med smartvarsler og automatiske opplastinger, og utnytt kompatibiliteten med Connect IQ til å skaffe deg tilpassede urskiver og apper. Du kan bruke den standard digitale urskiven eller en Connect IQ urskive (Laste ned Connect IQ funksjoner). Gå til Connect IQ for å laste ned Strava Live Suffer Score-appen på den kompatible Garmin-enheten din, slik at du kan sette nye rekorder på spektakulært vis.


Velg Analog for å aktivere en. Du får også gratis nedlastinger av tilpassede urskiver , widgeter, apper og datafelter på Connect IQ. Tilpass favorittenheten din, og få enkel tilgang til all informasjonen du vil ha.


Urskiver og funksjoner.

Se etter programvareoppdateringer. Vi har et utvalg som er noe utenom det vanlige, men av ypperste kvalitet. I nettbutikken finner du bestselgere fra merkene vi fører, som vanligvis alltid er på lager.


Ingen løpere er like, og det er heller ikke målene de har satt seg. Få hjelp til å nå målene dine av avanserte treningsøkter og treningsplaner du laster ned til klokken din fra Garmin Connect. Du kan til og med tilpasse dine egne datafelter og laste ned urskiver , kontrollprogrammer og programmer gratis på Connect IQ. For å få maks ut av klokka, kobler du den opp mot en Samsung-konto og Samsungs Gear-apper. Da får du tilgang til massevis av apper og spill som er laget for nettopp denne klokka.


Og selvsagt hundrevis av nye urskiver. Du kan velge hvor våken klokka skal være til enhver tid. Samsung skryter av at batteriet varer i opptil fire dager. Vis Utholdenhet I motsetning til andre enheter som må lades hver kvel gjør strømstyringen at fēnix varer i flere uker på én lading.


Skap din egen stil med et oppdatert utvalg av Nike- urskiver , inkludert en urskive som er inspirert av de fargerike mønstrene på den klassiske Windrunner-jakken. Og med den nye Retina-skjermen som alltid er på, slipper du å løfte armen for å se dem. Omega Constellation er kjent for sin elegante design, preget av deres berømte ”Griffes”, eller klør, og slående vakre urskiver.


Blant leverandørene av de nye urskivene er Hello Kitty, Angry Birds, den nyeste Terminator-filmen og dessuten danske BO! Kaja Cathrine Hansen har laget et opplegg hvor elevene skal skrive klokkeslettet de trekker.

Print ut et brett med tomme urskiver til hver elev. Brikkene med oppgavene klippes opp og legges på bordet med skriften ned. Elevene trekker en oppgavelapp og må selv fylle inn svaret på den tomme skiven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg