onsdag 15. januar 2020

Terrasseskrubb

Jordan terrasseskrubb er en solid og god terrasseskrubb , som er effektiv og egner seg svært godt til renhold og rens av terrassen. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. Terrasseskrubb til fjerning av treolje og skitt. JORDAN TERRASSESKRUBB Stødig terrasseskrubb fra Jordan til fjerning av treolje og skitt.


Størrelsen er tilpasset vanlig bøttestørrelse.

På lager i disse byggevarehusene Du må legge minst vare i handlevognen. Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter. Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage. VASK: Etter – minutter skrubber du lett over med terrasseskrubb.


SKYLL: Skyll godt med vann – gammel beis løsner enkelt! Påfør terrassebeis over to bord av gangen. Når treverket er tørt, bør du vaske terrassen grundig.

En vanlig hageslange gjør jobben, sammen med en kraftvask påført med lavtrykksprøyte, terrasseskrubb og forlengelsesskaft, forklarer Stephan Korsviken, kategorisjef hos Obs Bygg. Skyll deretter av med kaldt vann og la det tørke i 2–døgn, litt avhengig av værforhold. Hele Norges nettbutikk for maling. Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet.


Bruk mye vann fra for eksempel en vanlig hageslange og en terrasseskrubb på forlengerskaft, så sliter du ikke så fælt på ryggen. Det beste er å ta den årlige vasken av hus og terrasse en dag det plaskregner, så får du også hjelp fra naturens side, tipser Kristian Sørli, konsept- og markedssjef i Fargerike. Byggmakker har smarte, funksjonelle og kvalitetsmessig rengjøringsprodukter som tar vare på hjemmet ditt og gjør det enklere og mer effektivt å holde det rent. Bruk en terrasseskrubb med langt skaft og skyll gjerne med vann fra hageslange.


Dropp høytrykksspyler. Mange velger å bruke høytrykkspyler for å skylle bort såperestene, dette fraråder ekspertene på det sterkeste. Mange ødelegger treverket med for høyt trykk.


En skurekost og hageslange er snillere mot treverket, understreker Owren. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse.


Gedigna kvalitetsprodukter for både små og store byggprojekter. Formånliga priser både online og butikk.

En god og solid terrasseskrubb som brukes til fjerning av treolje og skitt. Passer til Jordans Treskaft. Brukes til fjerning av treolje og skitt. En regnværsdag er en perfekt dag for vasking, da er terrassen allerede våt - så hvorfor ikke utnytte det? På med regntøy, vernebriller og hansker, og ta med deg terrasserens eller kraftvask og vaskekost på forlengerskaft ut i regnet.


Skrubb med terrasseskrubb og spyl med hageslangen. Med skrufeste som passer til alle våre skaft med og uten gjenger. Europris har et stort utvalg jernvarer og byggevarer til deg som skal pusse opp hjemme - skruer, spiker, beslag og mer.


Husk å bruke arbeidshansker for beskyttelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg