onsdag 15. januar 2020

Vannbasert

Det finnes to typer vannbasert maling som virker omtrent likt: Lateksmaling (PVA) og akryldispesjonsmaling. Malingen er basert på mikroskopiske plastpartikler som er blandet i vann. Når de tørker, danner disse partiklene en uoppløselig og elastisk film. I bunn og grunn kan man skille mellom to typer vannbasert og oljebasert.


Hvor de respektive har forskjellige løsemidler. En vannbasert maling er en maling der bindemiddelet løser seg opp i vann.

En akrylmaling faller under blant vannbaserte malinger. Malingstypen regnes som luktsvak og mer miljøvennlig. Legg til i ønskelisten. Du ikke liker gule gulv.


Selv om oljerensen kvitter seg med sminke og svette på hudoverflaten er det fremdeles mye smuss som bør fjernes. Hard Heads treolje er en vannbasert olje som inneholder spesialbehandlet linolje. Den anbefales til bruk på trykkimpregnert tre, ubehandlet tre og tidligere innoljet tre utendørs.


Denne oljen et veldig godt valg hvis du skal olje inn for eksempel altan, brygge, gjerde, hagemøbler eller treplatting. Du mottar en ordrebekreftelse på mail, hvor varenes normalpris vises.

Du kan altså ikke se dine avtalepriser første gang du handler. Men oljebasert trebeskyttelse fungerer ikke på tre som tidligere er behandlet med vannbasert trebeskyttelse. Vann er bra for miljøet. Enn så lenge er det altså ikke smart å male vannbasert oppå oljebasert maling. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Steg nummer to i dobbelrensen er en vannbasert rens. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren.


KCl-mud er en vannbasert borevæske som har kaliumklorid (KCl) og polymerer som gir den inhibitive effekten. Andre inhibitive borevæsker er mettet saltvannssystem som skal hindre utvasking av saltformasjoner, og mettet kalsiumbasert borevæske som skal hindre utvasking av gips- og anhydrittformasjoner (CaSO4). Liberon Møbelbeis er en vannbasert beis til bruk for myke treslag som gran og furu, men kan også brukes på eik. Den har utmerket vedheft til betong, tre og andre overflater og gir en attraktiv, slitesterkt og støvri yte. Det er en to-komponent vannbasert epoxy.


Hos Maxbo får du silkematt, vannbasert gulvlakk fra Trestjerner. De vannbaserte er ofte tykkere i konsistensen og kan være vanskeligere å påføre. Kjøp på nett eller i butikk.


Men det løser seg ved å tynne ut malingen, det er lite som skal til, tipser maleren.

Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg