fredag 10. januar 2020

Veggspotlight

Veggspotlight

Gi gjestene en varm velkomst med en veggspotlight. Stilren utendørslampe som lyser både opp- og nedover. Diskret design i lakkert aluminium. Lysbildet vender nedover.


Lyser effektfullt opp fasader og inngangspartier. Produktet har utgått Erstatningsprodukter,. Bx H1x D0cm LED veggspotlight for lyssetting av fasader. Stamme i presstøpt aluminium og kuppel i klart glass. Trygg E-handel med dagers angrerett.


Lys derfor opp entreen eller fasaden din med denne veggspotlighten med dobbel lysspredning fra Konstsmide. Leveres med førmontert gummikabel (cm). Kan lyse opp eller ne lampen kan. Vegglampe som monteres rett på vegg. NORTHLIGHT Northlight Vidar veggspotlight.


Veggspotlight

Vis i butikk: Gi oss tilbakemelding. Meld deg på vårt nyhetsbrev! Motta smarte handletips og populære. Moderne og stilfull veggspotlight. Ypperlig for bruk i 12V solcelleanlegg.


Passer til hytter, så vel som til huset. Med en stilfull utelampe får du frem de gode kvalitetene ved hytta også om om kvelden. Legg i Handlekurv-. LuminuZ 25W LED IP44.


Bli den første som vurderer dette produktet. Capella IsoSafe er en veggspotlight til montering i lav høyde. Kun mm innfellingsdybde.


Godt egnet for lyssetting av trapper, eller som nattbelysning. Produsert i trykkstøpt aluminium med pulverlakkert hvit eller sort overflate. Våre IsoSafe-produkter kan monteres direkte i isolasjonen. Integrert, effektiv LED-chip med svært god lyskvalitet.


Veggspotlight i grått, stk justerbar spot på ramme, 230V, pent brukt 1kr. Dimbar med faseavsnittdimmer. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk. Vi anbefaler LEDDim4og LEDDim Smart.


Hvis en butikk selger flere versjoner av produktet, vises her den siste. Kjøpte ett hus for ikke så lenge siden, der var det 3stk utelamper som jeg var ute å byttet i dag. Men den ene av de hadde ikke jording.


Veggspotlight

What to do, la den stå å. Orker ikke søke gjennom alle tråder her, så mulig det er spurt om det samme før.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg