mandag 20. januar 2020

Utegulv i plast

Utegulv i plast

Finn laveste nettpris her. Et fint uterom øker livskvaliteten, men det hjelper ikke hvor mange planter, puter og lyskjeder du har innredet uteplassen med om gulvet ikke er pent. Tidligere har terrassegulvet krevd mange timers vasking, spyling, beising og oljing, men nå finnes det et pent og praktisk alternativ i plast ! Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Gulvet er laget av et trekomposittmateriale som forener det beste fra to verdner: treets utseende og følelse i kombinasjon med plastens mykhet, værbestandighet og.


Materialene består av en blanding av tre og plast , og resultatet er terrassegulv som tåler vær og vind uten å kreve vedlikehold. Flere av produsentene føler seg så trygge på produktene at de går ut med opp mot års garantier på materialet. Plastgulv er ingen ny oppfinnelse, men er en gulvtype som blir mer og mer populært. Fra å være et litt kjedelig billig-gulv, har det forvandlet seg til. Disse fås ikke bare i trematerialer, som eik og teak, men også i granitt, terrakotta eller ren plast.


Disse hellene legges ikke på tilfarere, men oppå et ferdig avrettet gulv. Du kan også bruke fantasien og for eksempel legge tregulv i sikksakk-mønster eller med gjennomgående skjøter som bryter gulvet opp i felter. Et vellykket resultat er helt avhengig av forarbeidet.


Utegulv i plast

I vårt telehiv-land må et utegulv av stein eller betong ha et stabilt og frostfritt underlag dersom grunnen er ustabil. Hvor tykt lag du må ha før gulvet kan legges, avhenger av grunnforholdene og hvor stor belastning utegulvet vil bli utsatt for. Vi kan tilby flere varianter av terrassebord lagd av resirkulert plast , års holdbarhet. Fasadekledning i WPC.


Vedlikeholdsfritt UTEN beis og maling. Vi hos Willab Garden vil gjerne tilby deg et bredt og. Raskt, enkelt og billig. Ny terrasse uten et eneste spikerslag Har du en terrasse du vil friske opp, eller et annet sted utenfor boligen, gjør du det enkelt med et utegulv.


Materialet er en blanding av trefiber og plast , som gir styrke, pen finish og som tåler både stekende sol og høljende regn. I motsetning til mange andre utegulv i trekompositt består gop Woodlon av solide boards som er designet for å tåle det krevende skandinaviske klimaet og de skiftende årstidene. Gulvet har dessuten en hurtigtørkende og sklisikret overflate som er enkel å rengjøre.


Laget i UV-stabilisert, gjenvunnet PP- plast. Settet inneholder plater og rekker til m². Les om flisene som enkelt klikkes sammen uten verktøy. Gulvfliser i plast til inne og ute - Uteplassen - ifi. Planker laget av resirkulert plast og treflis.


Utegulv i plast

Beachplank, Trex og RCK er kjente produktnavn. Fordeler: Lengst holdbarhet. Fliser ikke og sprekker ikke. God friksjon, selv på våte dager. Tar ikke skade av jordkontakt.


Endrer farge i liten grad. Ekstrem holbarhet med gode garantier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg