onsdag 8. januar 2020

Værhaner i smijern

Vi er spesialister på alle typer porter, rekkverk og gjerder i smijern - trykk på gjerdet under for mer info! Stort utvalg av værhaner i forskellige dyremotiver. Alle våre værhaner er produsert i smijern hvilket sikrer en lang holdbarhet. Vi har alt innen hytte og fritid segmentet. Hos oss finner du bredt utvalg og konkurransedyktige priser.


Værhane Heks smijern med veggfeste og N-S pil Varenr.

Hyttespesialisten har et stort utvalg i veker til parafinlamper, Kuppler, lampeglass i stort utvalg. Vindfløyer lages etter kundens ønske. Jeg skjærer ut fra 2-4mm stålplate og smir detaljer.


Vi kan tilby værhaner , smijern og mange andre smedprodukter til hus og hytte. Vi kan lage stort sett alt du måtte ønske deg - bare fantasien setter grenser. Kom gjerne med din idè, så gjør vi jobben for deg.


Mer utvalg av stål og smijern på: Instagrarksmia. Oslo #128293; nå også med verksted for produksjon og reparasjon.

Våre værhaner er håndlaget og materialene som brukes er av høyeste kvalitet. Våre smijernsprodukter lages manuelt av dyktige smeder og vi holder derfor våre varelagre til et minimum. Ved å ha lave varelagre kan vi gi deg som kunde enda bedre priser. Smijern , Jern, stål og metaller. Takrennekjetting og værhaner gir et solid hyttepreg og er elementer som er med på videreføre gamle tradisjoner også på.


Oversettelsen av ordet smijern mellom norsk, engelsk, spansk og svensk. Forsvaret, jernbeskyttere til trær og gnistfangere, grillutstyr og værhaner i smijern. Dørvrider, dørhåndtak eller dørklinke for inne- og utebruk. Velg mellom tre serier. Dørskilt kommer i tillegg.


Vi leverer komplette løsninger innen stål og smijern til dekorasjonsformål, som veggdekorasjoner, smijernskilt, emaljeskilt. Under ett og samme tak utforer vi alt fra design til produksjon og til slutt trykk. Spesialiteten er bearbeiding i smijern og eventuelle andre materialer. Smia har utviklet seg til å bli en moderne industribedrift med produksjon av maskinerte deler for eget bruk og deleproduksjon til andre bedrifter. Bedriften produserer også betongsager.


Den gamle smieteknikken er imidlertid holdt godt ved like. Låser, ringeklokker og tilbehør til dører.

Metalform produserer og selger unike værhaner i smijern til fantastiske priser. Total høyde fra bunnen av festet til toppen av figuren er cm. Kontakt oss asap for en kjempebra avtale. Den oppfatningen finner vi også i deres. Innlegg om værhane skrevet av iselinsmuget.


Registrer deg her Glemt passord? Vi kan også være behjelpelige med bestilling av flotte emaljeskilt i ulike farger og utførelser. Forretningsideen den gang var å selge smijern. Markedsføringsmetoden var å bære med seg store lamper, ringe på dørene og ta opp.


Værstasjoner, En gros, Gaveideer, Værhaner , rørleggerartikler og oppvarmingsutstyr engros,. Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid. Hadeland Folkemuseum – Fotograf Johnsru Grethe. Kastekrok i smijern , 2mm. Antall: Legg i handlekurv.


Din forespørsel er sendt. Dette glemmer nordmenn når de flytter. Få tar seg bryet med å skifte lås når de kjøper ny bolig eller mister nøklene sine. Kommer i lengde på 1eller 1mm.


For enkel lukking av dører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg