onsdag 8. januar 2020

Tidløs farge

En gulaktig grå tone. Oppleves som en helt lys, nesten hvitaktig grå tone utendørs. Den er diskret, gyllen og lun. Soft Touch er vår lyseste ferskentone – dempet og grålig.


Devine er hakket mørkere – fortsatt gyllen, dempet og behagelig.

En lys, gyllen gråtone. Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner. En ny, vakker og varm gråbeige tone. Dette blir en ny favoritt! Fargen er akkurat passe myk og lun på veggen.


Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. I trapperommet ser man de tre gråfargene sammen. Nye farger til grunnmuren.

For å kunne gi komplette fargeanbefalinger til sine mest populære utefarger, har Jotun utviklet helt nye farger for grunnmuren. De beste grunnmurfargene vises også i fargekartet. Grunnmuren bør males i en farge som gir huset en forankring i grunnen den står på, og som komplementerer husets hovedfarge. HUMBLE YELLOW er en farge for de som lytter og er åpne for andres ideer og innspill. Farger til både interiør og eksteriør.


En diskret og sofistikert gultone som gir plass til andre aksenter uten selv å forsvinne i bakgrunnen. Hei :) Veggene i stua vår er malt i Tidløs ,. Kunne også ha tenkt meg å male en skjenk eller noe på stua i en spennende farge , utan at den skriker. Tidløs som grunntone i andre rom, men husk at alle. Denne fargen vil oppleves som klassisk og tidløs utendørs, – den vil ikke vippe verken blå eller rød.


Vurderer blant annet Tidløs fra Jotun som hovedfarge, men lurer litt på hvilke farger andre har brukt som har eggehvite (evt bomull) på lister? En tidløs , naturlig og god farge , som inviterer alt fra rosa og blått til seg. Farge ­velger Vår fargevelger gir deg en idé om hvordan ulike farger vil se ut på forskjellige hustyper.


Ny moderne liste-serie fra Moelven med rette kanter,passer sammen med fot og karm i Tidløs. Kan fås i NCS farger , beis og Osmo hardvoksolje i ønsket farge. Denne gangen er lang og har stor åpning til både kjøkken og stue.


Her er det ingen vinduer.

Kjøkken er malt i fargen Sophisticated Blue supermatt og skapdørene er fargen Tidløs. Stuen er malt i Lys Antikk, men lurer på å male om denne også i en annen farge. Optimal har suveren farge - og glansholdbarhet, og gir huset ditt et langvarig, flott utseende. Malingen er lett å påføre og penslene kan vaskes i vann. I tillegg tørker den så raskt at du rekker to strøk på en dag!


Gråaktig hvit, med et hint av gult, noe som gir fargen svak varme. Passer godt til gråtoner med litt gult i, som Lys Antikkgrå, Antikkgrå og Grå Harmoni. Lys, varm, rødaktig beige.


Den går godt til beige toner med stor grad av rødhet i seg, som Macchiato og Muskatnøtt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg