torsdag 30. januar 2020

Smijernsprodukter

Vi er et selskap som setter stolthet i produktene våre, med dyktige smeder og moderne produksjonslokaler. I over år har vi levert smijernsprodukter av høyeste kvalitet til våre kunder i Europa. Detaljer som faller i smak og gjør interiøret komplett.


Knotter og håndtak er små detaljer som har mye å si for helheten. Vi har et stort sortiment av håndsmidde smijernsprodukter , slik at du skal kunne finne noe som passer akkurat din hytte. Våre smijernsprodukter er produsert med tanke både for hytte og hjem.

Samtidig legger vi stor vekt på å bevare god norsk smijernskunst med sine solide og brukervennlige egenskaper. Alle våre artikler er brennlakkert og egner seg derfor godt til både innvendig og utvendig bruk. All belysning er CE-merket. Oslo #128293; nå også med verksted for produksjon og reparasjon.


Smijernsbutikken fører et stort utvalg av vedlikeholdsfrie smijernsprodukter til privatpersoner og næringsliv. Smijernsprodukter unike treff Byggsenteret Toten Lena Jernvare AS -Tilbords Lena. Her finner du gjerde og porter til hage og anlegg, rekkverk til terrasse, trapper og balkonger, samt hagemøbler i ulike varianter.


Et stort utvalg av våre produkter er håndlagde etter gamle tradisjoner.

Alle smijernsprodukter er brennlakkert. Derfor er alt smijern fra Tveit Smie velegnet både for utvendig og innvendig bruk. I tillegg leverer smien også smijern og smijernsprodukter etter tegninger og ønsker.


Dette bil Tveit Smie kunne gi kunder gode fast priser på, eller eventuelt en god timepris. Vi lager smijernsprodukter med personlig preg. Kom gjerne innom og se smeden i arbeid. RK-smia har levert noen helt nye super industrielle vegger med strekkmetall hos Edge barbershop i Oslo sentrum.


Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo , åpningstider, omtaler og spesialtilbud. Saga hyttekjøkken er konstruert spesielt med tanke på den norske tradisjonelle hytta. Benkeplatene er 50cm i dybde og 100cm, alternativt 50cm i lengde. Vi kan være behjelpelig både som totalleverandør og som underleverandør. Priser på forespørsel.


Jernet går mellom essa og ambolten. Belgen blåser en glødende puls i det ulmende kullet. Med ærlig håndlag hamres stålet fra virke til verd.


Håndsmidde produkter til hjemmet, hytta, bryggen, gården og bedriften. Vi på Smia utfører arbeid med glødende varme og lidenskap for det gode. Nye hånd lagde smijernsporter i massiv jern , for hus og hage ( flere modeller ) , varm galvanisert ( zink bad) ,grunnet og lakkert sort med to komponent Jotun maling.

Skriv inn navnet ditt og e-postadressen og få tilsendt våre kommende ny hetsbrev.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg