mandag 13. januar 2020

Volvo fargekart

Volvo fargekart

Velkommen til Volvo Car Norway sin offisielle webside. Utforsk våre modeller og les mer om våre verdier og innovasjoner. Appen gjør det også mulig å koble Volvoen din til Internett med et SIM-kort, og gir deg Wi-Fi i bilen uansett hvor du drar. Interiørarkitekt hos InDesign Rita Saltvedt, oppfordrer folk til å leke seg mer i Volvo sine lekre fargekart når de skal velge lakk og interiør.


Volvo On Call kan også varsle deg om innbruddsforsøk og spore bilen din via satellitt. Tidligere var designet på biler mer typiske og tydelige. Tabellen nedenunder angir de offisielle fargene som Amazon ble levert med.


Fargen oppgis med både navn (norsk) og fargekode. Priser, bilder og fotografier på dette nettstedet er kun for generell veiledning. De reflekterer ikke nødvendigvis de nøyaktige priser, spesifikasjoner eller funksjoner til den valgte modellen. Eksakte priser, spesifikasjoner og funksjoner bør derfor bekreftes av din lokale Volvo -forhandler. Forny bilen din med lakkering.


Finnes det en bedre følelse enn en nylakkert bil? Volvo VCross Country er en røffere utgave av nye Volvo V90. Her møter det elegante skandinaviske designet egenskaper som gjør bilen egnet til å håndtere alle vei- og værforhold.


Perfekt for deg som stadig søker nye opplevelser og trenger en bil som kan ta deg utenfor allfarvei. Eier av ein Volvo V70(I), 2. En pessimist er et menneske som straks det lukter blomster, ser etter kisten. Spraymaling - Olje og kjemi - Bil - thansen.


Volvo fargekart

Det må ikke kopieres de viste data, og særskilt ikke hele databasen. Det er ikke tillatt, uten forhåndsavtale. Fargene kan fremstilles ulikt på skjerm og utskrift. Lakk i original farge Products Rustbeskyttelse Products Original lakk – blandes etter lakk kode Vi blander etter farge kode – du får lakk i fargen etter.


Bilmaling og lakk som fjerner spor etter steinsprut og holder bilen pen og pyntelig i lang tid. Stort utvalg og lave priser! Volvo Co-Pilot og alle Volvo Assist-plattformene er spesialutformet for å passe til Volvo -maskiner og gjennomgår en omfattende produksjons- og testprosess for å tilfredsstille de høyeste kvalitetsstandarder.


Det Android-drevne nettbrettet er utformet for rask funksjonsvekst og gir Volvo -kunder og forhandlere en kort vei til nye applikasjoner. Colourlock fargekart for Fresh-farge! Dette er vi veldig stolte av, da det tillater oss å blande farge på bestilling, nesten uansett bilmerke og skinnfarge. Tendenser i tiden: Vi stopper opp og tar oss tid til å reflektere over vår livsstil. Det samme gjør vi med valg av farger.


RAL benyttes i dag på mange områder, blant annet ved lakkering. RAL består av nummer som tilsammen identifiserer fargen. VOLVO VCROSS COUNTRY. Forbehold om prisendringer fra importør.


Volvo fargekart

Mange leter etter karosserideler i samme lakkfarge som det de har, for å slippe å måtte lakke om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg